Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Με βίντεο απαντά η ΝΔ στις δηλώσεις Τσίπρα σε αγρότες πάνω σε τρακτέρ: «Αδιόρθωτος. 2013-2023»

Η ΝΔ αντί απάντησης σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε αγρότες ανεβασμένος πάνω σε τρακτέρ στα Τρίκαλα, δημοσιοποίησε ένα βίντεο με την λεζάντα: 
«ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ. 2013-2023
Σε αυτά τα 10 χρόνια οι αγρότες ξέρουν καλά πόση αξία έχουν οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα. ΚΑΜΙΑ».
Στο βίντεο προβάλλονται αποσπάσματα από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια απόσπασμα τηλεοπτικής εκπομπής του 2016 κατά την οποία αγρότης λέει μεταξύ άλλων ότι... «το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο κ. Τσίπρας απάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό πριν 1,5 χρόνο, βάλτε το στο google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», και έπειτα προβάλλονται οι σχετικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα το 2013. Επίσης προβάλλονται εικόνες από κινητοποιήσεις των αγροτών το 2017 έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν»
Με δυο φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τους παραγωγούς - μία από τον Φεβρουάριο του 2013 και μια σημερινή - και τον χαρακτηριστικό στίχο «όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν» από τραγούδι του Νίκου Παπάζογλου, ο Γιάννης Οικονόμου «απάντησε» στις σημερινές προεκλογικές εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κτηνοτρόφους και αγρότες, κατά την παρουσία του στη Θεσσαλία.
«Τότε, 4/2/2013. Τώρα, 17/2/2023. "Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν" (που τραγουδούσε ο Ν. Παπάζογλου, σε στίχους Μ. Ρασούλη). Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: