Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Βρώμικος πόλεμος κατά ΠΑΣΟΚ και Α. Λοβέρδου

Η ιστορία έχει ως εξής: ήρθε στην Ελλάδα η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη διερεύνηση παρακολουθήσεων, γνωστή ως PEGA. Μετά από τη σχετική έρευνα η PEGA, δια του προέδρου της Γερούν Λένερς, κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προέκυψαν στοιχεία για χρήση παράνομου λογισμικού από τις ελληνικές αρχές και πως έμεινε ικανοποιημένη από τις θεσμικές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης.
Έτσι μπήκε τέρμα στο παραμύθι των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ... για τις παράνομες παρακολουθήσεις στην Ελλάδα από κρατικές υπηρεσίες.

Αυτή η θέση της PEGA δεν άρεσε στην εισηγήτρια της επιτροπής Ολλανδέζα ευρωβουλευτίνα Σόφι Ιν΄τ Φελτ, η οποία έδωσε συνέντευξη και είπε τις προσωπικές της απόψεις, τις οποίες δεν είχε υιοθετήσει η Επιτροπή. Μεταξύ των όσων είπε το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στην ερμηνεία που εμμέσως έδωσε για την επισύνδεση του κινητού του Ν. Ανδρουλάκη.
Υπονόησε ότι συνδέεται με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Ν. Ανδρουλάκης ήταν ο μόνος υποψήφιος που αρνείτο τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, κάτι βεβαίως ανακριβές γιατί και η αείμνηστη Φ. Γεννηματά όπως και ο Α. Λοβέρδος ποτέ δεν πρόβαλλαν τέτοια θέση.
Μέχρις εδώ η εισηγήτρια λέει απλώς την άποψή της, όπως επισήμανε εύστοχα η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ στη συνέχεια. Έρχεται όμως αμέσως μετά η Ολλανδέζα ευρωβουλευτίνα και διατείνεται πως είναι γνωστή η σχέση του Α. Λοβέρδου με τον Γρηγόρη Δημητριάδη
Πώς το ξέρει αυτό μια Ολλανδέζα ευρωβουλευτίνα; 
Προφανώς, δεν το γνωρίζει, κάποιοι της το υπαγόρευσαν, γιατί τους βολεύει.

Βρώμικο κτύπημα κάτω από τη μέση εναντίον τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς φαίνεται πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Ν. Ανδρουλάκη προς όφελος του Α. Λοβέρδου.

Το ερώτημα είναι ποιος ή ποιοι (παρά)πληροφόρησαν την Σόφι Ιν΄τ Φελτ πως ο Λοβέρδος έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον Γρ. Δημητριάδη;
 
Ποιοι την καθοδήγησαν σε αυτήν την πολιτική απρέπεια που αποσκοπεί, σε τελική ανάλυση, να προκαλέσει ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ; Ποιος ωφελείται από μια τέτοια εξέλιξη;

Είναι γεγονός πως η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ οφείλεται πρωτίστως στις εισροές που έχει από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό πονά τον Α. Τσίπρα και τους συνεργάτες του. Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ ανατρέπει τους σχεδιασμούς τους για να λεηλατήσουν κι άλλο τον χώρο της Κεντροαριστεράς. 
Ο δε Α. Λοβέρδος - θύμα της σκευωρίας Novartis - συνεχώς δηλώνει πως η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύνατη. 
Συνεπώς, είναι ένας βολικός στόχος, ώστε και ο ίδιος να εξουδετερωθεί πολιτικά και συγχρόνως να προκληθεί ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ το οποίο θα ανακόψει τη δυναμική του.

Σε αυτή την προσπάθεια επιστρατεύτηκε
η Σοφί Ιν΄τ Φελτ στην οποία δόθηκε η πληροφορία πως δήθεν ο Λοβέρδος έχει σχέσεις με τον Δημητριάδη, ώστε να αιτιολογηθεί η επισύνδεση Ανδρουλάκη. 
Κραυγαλέα σκηνοθεσία με γνωστούς τους σκηνοθέτες. 
Και η καημένη η Ολλανδέζα έγινε ένα πιόνι στις μεθοδεύσεις αυτών που επιζητούν να κοντύνουν Λοβέρδο και ΠΑΣΟΚ.

Εννοείται πως το σενάριο αυτό είναι, πέραν όλων των άλλων και βλακώδες. Υπάρχει περίπτωση έξι υποδιοικητές της ΕΥΠ να έβαζαν την υπογραφή τους για μια 100% παράνομη επισύνδεση, για να ωφελήσουν έναν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ; 
Αστειότητες και αθλιότητες.

Σάκης Μουμτζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: