Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η Olympus Bank στηρίζει την Δραμινή οινοποιία και το Château Nico Lazaridi

Η Olympus Bank δημιουργεί τη δική της ετικέτα μαζί με το οινοποιείο Nico Lazaridi.
Η Τράπεζα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις της περιοχής και η συνεργασία έχει στόχο να αναδείξει την Δράμα ως έναν οινικό προορισμό μέσα από την αποτύπωση της αυθεντικής ελληνικής αμπελουργικής γης σε μία φιάλη...
Στα πλαίσια της συνεργασίας, μετά την Γενική Συνέλευση της Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ακολούθησε στο οινοποιείο Nico Lazaridi στην Αδριανή Δράμας ξενάγηση και γευστική δοκιμή των οίνων του, την οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επίσημοι προσκεκλημένοι της Τράπεζας μαζί με τη διοίκηση.

Δεξιά της φωτογραφίας ο κ. Φεδερίκος Λαζαρίδης 

Ο κ. Σκούρτης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Olympus Bank δήλωσε:
«Η συνεργασία μας με το Château Nico Lazaridi εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την στήριξή μας στη δυναμική των οίνων της Δράμας.
Πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό οινοποιείο με τη φιλοσοφία της συνεχούς εξέλιξης, κατέχει μια ισχυρή θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά διατηρώντας παράλληλα το συγκριτικό πλεονέκτημα της άριστης σχέσης ποιότητας – τιμής.
Εκτιμώντας την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων του, είμαστε ενθουσιασμένοι για την κοινή δράση και βέβαιοι για το επιτυχημένο αποτέλεσμα!»




Δεν υπάρχουν σχόλια: