Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Τρεχάτε χωριανοί χάνουμε την Ολλανδή

Επίθεση με πέτρα καταγγέλλει πως δέχθηκε η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμπορχ Μπέχελ, δηλώνοντας πως έχει αποφασίσει να φύγει προσωρινά από την Ελλάδα, για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα.
Μιλώντας στο ολλανδικό μέσο nu.nl, η Ολλανδή δημοσιογράφος κατήγγειλε επίσης ότι δέχθηκε απειλές, ενώ ανέφερε ότι την συμβούλευσαν να φύγει από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν, στον απόηχο της αψιμαχίας που είχε με τον... πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Μαρκ Ρούτε.
Όπως τόνισε, επιστρέφοντας στο σπίτι της από ένα μαγαζί, σε έναν σκοτεινό δρόμο, ένας άνδρας της πέταξε πέτρα στο κεφάλι, αποκαλώντας τη παράλληλα «τουρκάλα πόρνη» και «κατάσκοπο των Τούρκων».
«Η πέτρα έσκισε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα πολύ γρήγορα προς το σπίτι. Ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών» πρόσθεσε.
Συμπλήρωσε, δε, ότι ακολούθως τη συμβούλευσαν να φύγει από την Ελλάδα, κάτι που όπως είπε, θα κάνει προσωρινά. «Πιθανότατα θα θελήσουν να μου κάνουν δύσκολη τη ζωή. Η ζωή μου όμως είναι εδώ και έχω σημαντική δουλειά να κάνω εδώ», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: