Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Φαρσοκωμωδία Τσίπρα με Αποστολάκη: Πριν τον έβριζε, τώρα τον... αποθεώνει - Τον είχε κατηγορήσει για «αποστασία»

Διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ
Το περιεχόμενο τηλεφωνήματος ανάμεσα στον κ. Ευάγγελο Αποστολάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα διαρρέουν πηγές της Κουμουνδούρου, φτάνοντας να σημειώσουν ότι στον μεταξύ τους διάλογο ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε να κάνει λόγο για «αποστασία».
Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο κ. Αποστολάκης τη περασμένη Δευτέρα ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη πρόταση που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει στη θέση του κ. Χαρδαλιά.
Κατά τις ίδιες διαρροές... ο κ. Τσίπρας του ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση αλλά πρόσκληση σε αποστασία.
Ο κ. Αποστολάκης τον διαβεβαίωσε ότι δε πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός της δεξιάς.
Και η Κουμουνδούρου σημειώνει: 
«Προφανώς, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, στη πορεία άλλαξε γνώμη.
Του ευχόμαστε καλή τύχη.
Ωστόσο καλό είναι να ξέρει ότι η ιστορία ποτέ δεν λυπήθηκε όσους δεν αναγνωρίζουν ότι στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα»
.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Ευάγγελου Αποστολάκη να μην κάνει, τελικά, δεκτή την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να παγιδεύσει τον κ. Αποστολάκη, για τον οποίο αναφέρει πως «υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».
Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.
Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».

1 σχόλιο:

aik είπε...

Απλα επειδη αυτη η κομπανια ειναι πουτανοσπερματα,και επειδη ο Αποστολακης δεν ειναι το γατονι ο Βενιζελος που ξερει ποσο πουστρακια ειστε,γιαυο πηρατε το τριτο το μακρυτερο,νομιζε,οταν του ειπατε για συναινεση,λεγατε αληθεια.Τοσο μαλακας[επτα φορες κυριος,κατα Βαρτζοπουλο]
ΥΓ.Το κειμενο ειναι εναρμονισμενο με το καινουργιο μαθημα σεξουαλικης αγωγης στα σχολεια.