Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Οι δύο αναφορές Μητσοτάκη για Τσίπρα που προκάλεσαν αίσθηση (Videos)

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα για τη δήλωσή του σε τηλεοπτική συνέντευξη του ότι «Ο Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας».
«Να απαντήσω σε μια μεγάλη απρέπεια που είπατε στην τηλεοπτική σας συνέντευξη. Κάνετε και χιουμοράκι λέγοντας ότι δεν κάνω ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας. Σίγουρα δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής πολυκατοικίας που έχετε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός.
Οι Έλληνες μου ανέθεσαν την διακυβέρνησης μιας χώρας που εσείς προσπαθούσατε να κατεδαφίσετε επί πέντε χρόνια και αυτό είναι δύσκολο έργο»... είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ακόμα, μία αναφορά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Πρωθυπουργός στη δευτερολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το εργασιακό νομοσχέδιο.
«Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και τις θα γίνει στις επόμενες εκλογές, Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο 1993.
Δείτε τη δευτερολογία του Πρωθυπουργού:


Δεν υπάρχουν σχόλια: