Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ξύπνησε η μοδιστρούλα μέσα στην Κατερίνα Παναγοπούλου - ΠΥΡ, ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο: Ο Περικλής Παναγόπουλος, περίπου είκοσι χρόνια πίσω θέλησε να επισκεφθεί έναν αρχιτέκτονα στο Κολωνάκι και πάτησε λάθος κουδούνι. Όταν, λοιπόν, είδε μπροστά του την εντυπωσιακή Κατερίνα, που εργαζόταν ως μοδίστρα σε γνωστό οίκο μόδας της εποχής, ο εφοπλιστής αποφάσισε ότι αυτή θα ήταν η γυναίκα με την οποία θα συνέχιζε τη ζωή του. Αν και ήδη παντρεμένος με την (πρώτη) σύζυγό του...
Μπρούνα και έχοντας δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Αλέξανδρο, ο Παναγόπουλος δεν δίστασε και λίγο καιρό αργότερα την παντρευόταν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι σχέσεις της με τα παιδιά του συζύγου της να μην είναι και τόσο θερμές!
Από την Ιόλη Πιερίδη
Aν η γνωριμία του εφοπλιστή που πριν πεθάνει έβλεπε τον Τσίπρα Κουρασμένο Νο2 σας θυμίζει την αντίστοιχη γνωριμία της κας Αγγελοπούλου που χρειάστηκε να λιποθυμήσει στους ώμους του μετέπειτα συζύγου της Θόδωρου Αγγελόπουλου, δεν είναι μάλλον τυχαίο. Κάπως έτσι τα κορίτσια-τρόπαια εισχωρούν στα άδυτα της εγχώριας ελίτ.Μπορεί αυτό να συμβαίνει παντού καθώς δεν είναι ασύνηθες το κορίτσια και αγόρια από το υπηρετικό προσωπικό της αστικής τάξης στη συνέχεια να γίνονται σαρξ εκ της σαρκός της.
Δείτε για παράδειγμα την αγαπημένη μου Mέγκαν.
Το περιεχόμενο του βιογραφικού σημειώματος της Μέγκαν Μαρκλ απασχόλησε τον βρετανικό, αλλά και τον διεθνή Τύπο όταν ένας ανώνυμος χρήστης το ανάρτησε μαζί με τη φωτογραφία της στο Facebook.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του, το ύψος της Δούκισσας του Σάσσεξ είναι 1,70 cm, το βάρος 51 kg και το χρώμα ματιών καστανό, όπως επίσης και των μαλλιών.
Η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι ξέρει να χορεύει μπαλέτο και τζαζ και αγαπά το kickboxing.
Όσον αφορά τη γνώση ξένων γλωσσών στο βιογραφικό σημείωμα γράφει ότι μιλά ισπανικά και γνωρίζει γαλλικά και από διαλέκτους (νότια, γαλλική, ισπανική, αργεντίνικη).
Την εποχή εκείνη, η επαγγελματική τηλεοπτική εμπειρία της Μέγκαν Μαρκλ περιοριζόταν σε δύο μόνο ρόλους.
Είχε υποδυθεί μια νοσοκόμα με το όνομα Jill σε δύο επεισόδια της σειράς “General Hospital” το 2001, και μία καλεσμένη σε πάρτι με το όνομα Νατάσα στο επιστημονικό δράμα του CBS «Century City» το 2004.
Ο Meghan είχε επίσης εμφανιστεί στην ταινία «A Lot Like Love» με τον Άστον Κούτσερ.
Το CV συνοδεύεται από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στο οποίο φοράει ένα μαύρο τοπ και έχει μαζεμένα τα μαλλιά της.

To να γίνεις από βοηθός μοδίστρα Πρέσβειρα και σύμβουλος του οξυδερκούς πρωθυπουργού αντικαθιστώντας σ΄αυτό το ρόλο κοτζάμ Αγγελοπούλου δεν είναι δα και ασήμαντο επίτευγμα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στην κα Παναγοπούλου το πάθος της να ανέλθει στην κοινωνική ιεραρχία. Αν η τύχη και το λάθος κουδούνι την έφερε στη ζωή του συγχωρεμένου εφοπλιστή, οι κακές γλώσσες λένε ότι θεσμός Πάκης ήταν αυτός που τη γνώρισε στον Τσίπρα.
Τώρα το πως γνώρισε ο θεσμός Πάκης την κα Κατερίνα ακόμη δεν το έχουμε διακριβώσει, στη προκειμένη περίπτωση όμως σημασία έχει πως εάν αρπάξει φωτιά ο γέρικος αχυρώνας δύσκολα σβήνει.
Φωτιά, Μάτι, Πάκης, Αλέξης, Κατερίνα.
Τι κολασμένοι συνειρμοί κι αυτοί στη Κολομβία των Βαλκανίων-πήραμε την κυβέρνηση, δεν πήραμε την εξουσία;
Το διασκεδαστικό στη περίπτωση της μοδιστρούλας είναι ότι άνοιξε το στόμα της και βγήκαν όλα αυτά τα μαργαριτάρια. Αρχικά στο Πρώτο Θέμα και στη συνέχεια στο ΑΠΕ.
Τώρα που η μοδιστρούλα πήρε φόρα θα μας διασκεδάζει για τα καλά…


https://kourdistoportocali.com/read-this/xypnise-modistroula-apo-mesa-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: