Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Βελόπουλος: Διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους και συγγενείς… [Video]

Καβγάς μεταξύ του πρώην βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα ξέσπασε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι όταν ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διορίζει στο Δημόσιο συγγενείς και φίλους υπουργών και κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.
«Ο Τσακαλώτος λέει ψέματα συνεχώς, είναι προσβλητικοί με τη νοημοσύνη μας, είναι και ψεύτες, ποιοι μιλάνε για πελατειακό δημόσιο; Ποιοι το λένε αυτό; Που διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους, συγγενείς, που διόρισαν όλο τον κόσμο…» είπε... ο κ. Βελόπουλος.
«Να είστε ευγενείς» παρότρυνε τον πρώην βουλευτή η Πέτη Πέρκα.
«Εγώ ήμουν βουλευτής πεντέμιση χρόνια, ούτε ένα συγγενή μου δεν διόρισα. Συγγενείς και φίλους διορίζετε. Καρανίκα έχετε σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού, πλάκα μου κάνετε τώρα; Καρανίκα;» συνέχισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
«Οι συνεργάτες μας επιτρέπεται να δουλεύουνε; Δεν υπάρχει πρόσληψη εκτός ΑΣΕΠ, τελεία.
Οι συνεργάτες μας είναι το πελατειακό κράτος; Καταλαβαίνετε κύριε Βελόπουλε ή κάνετε το χαζό;» αντέτεινε η κυρία Πέρκα, τέως γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας.
«Χαζή είστε και φαίνεστε!» της απάντησε ο κ. Βελόπουλος.
«Διορισμοί στο Δημόσιο είναι αυτοί που γίνονται εκτός ΑΣΕΠ» συνέχισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Λυπάμαι για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας απέναντι στην κυρία Πέρκα» σχολίασε ο Κώστας Κατσίκης, βουλευτής των ΑΝΕΛ, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: