Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η βίλα του Μπάμπη στη Σαντορίνη περιμένει τα πιπίνια του Πολάκη

Τo δίχως άλλο πρόκειται για μία θεραπευτική βίλα στην οποία ο Μπάμπης ο Φλου ετοιμάζεται να καλλιεργήσει ινδική κάναβη-για θεραπευτικούς λόγους-και να υποδεχθεί την συλλογή 2018 από πιπίνια του φίλου του Παύλου Πολάκη.

Βέβαια η εν λόγω βίλα του διοικητή Μπάμπη του νοσοκομείου Σαντορίνης είναι θα λέγαμε συριζέικης αισθητικής με κυρίαρχο στοιχείο τοιχογραφίας την μονάδα του air condition και την καγκελόπορτα με την επιβλητική καμάρα από την οποία δεν χωράει να περάσει ούτε η Νατάσα Γιάμαλη...

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια τραγική χασιέντα στην οποία θα μπορούσε να βρει καταφύγιο ο ένστολος σύντροφος Κουφοντίνας ώστε να καλλιεργεί εδώ απερίσπαστος τα μελίσσια του. Θα μπορούσε επίσης να φιλοξενήσει το ζεύγος των τραχανοπλαγιάδων Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου με τον Ευκλείδη σκαρφαλωμένο στο εικονιζόμενο δένδρο να παίρνει μάτι περίλυπος.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καταγγέλει τα αδηφάγα ΜΜΕ και τα βοθροκάναλα τα οποία ανήγαγαν σε βίλα αυτό το παράπηγμα στο οποίο ο Μπάμπης έχει αποθηκεύσει τα εργαλεία του Βουλκανιζατέρ στο οποίο θα χρειαστεί να επιστρέψει συντόμως εάν στο μεταξύ δεν έχει κάνει καμμία καλή μπάζα.
Διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των βοθροκάναλων: Ο κ. Πανοτόπουλος, γνωστός και ως «ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ», που μέχρι και πριν τον διορισμό του στην διοίκηση του νοσοκομείου της Σαντορίνης, ήταν δεξί χέρι του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ φέρεται να διαμένει σε πολυτελή κατοικία, που ενοικιάστηκε και εξοπλίστηκε πλήρως από την ΑΕΜΥ ΑΕ με χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων. Επιπλέον, στον κ. Πανοτόπουλο έχει παραχωρηθεί για την μετακίνησή του στο νησί και αυτοκίνητο με μακροχρόνια μίσθωση.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόκληση θεωρούν οι εργαζόμενοι και το γεγονός ότι ενώ η πλειοψηφία των δημοσίων νοσοκομείων υποχρηματοδοτούνται, να λαμβάνει μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος για να ασκεί τα καθήκοντά στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και να διαμένει σε πολυτελή κατοικία, ενώ το προσωπικό φιλοξενείται σε χώρους του ΚΥ Σαντορίνης.
«Είναι πρόκληση την ώρα που τα Νοσοκομεία δεν έχουν γάζες και 50 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σαντορίνης διαμένουν στο κοινόβιο του Κέντρου Υγείας λόγω ακριβών ενοικίων, ο κος Πανοτόπουλος να διαμένει σε οικία που πληρώνει ο πολύπαθος προϋπολογισμός του Υπουργείου Υγείας», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ και δίνει φωτογραφία από τον χώρο όπου διαμένουν οι εργαζόμενοι.
To Koυρδιστό Πορτοκάλι στέκεται αποφασιστικά στο πλευρό του Μπάμπη ο οποίος κυκλοφορεί με αυτό το άθλιο βιτάρα (ή το παραδίπλα παρκαρισμένο κουνούπι) ώστε να φορτώνει τα πιπίνια του Πολάκη αλλά και του Αλέξη ο οποίος ετοιμάζεται να πεταχθεί για σαββατοκύριακο στην Σαντορίνη χωρίς την Περιστέρα και φυσικά χωρίς τον Καμμένο που είναι σεσημασμένος μπήχτης και θα πηδήξει αυτός όλα τα πιπίνια αφήνοντας τους άλλους με τον Κοτζιά στο χέρι. Το να καταγγέλουμε τον Μπάμπη και τον Πολάκη για την συγκεκριμένη βίλα αποτελεί δυσφήμιση της έννοιας βίλα.
Ούτε ο σπερματεγχύτης Μπαλαούρας και ο σατυροβαρκάρης Μπαλαφίνιο δεν θα επέλεγαν να μείνουν σ΄αυτό το παράπηγμα. Για τον Κουρουμπλή, τον διορατικό, τον ράπερ, τον ταχυμετρητή σε καμμία περίπτωση ο Κωνσταντίνος Φρουζής και οι υπόλοιποι χορηγοί του πολιτικού εκτοπίσματός του δεν θα του επέτρεπαν να διαμένει σε παρεμφερές αυθαίρετο.
Κάτω από 5άστερο δεν μπορούν να οραματισθούν το μέλλον της χώρας ηγέτες του εκτοπίσματος του Κουρουμπλή.
Α, ρε Κολομβιάρα…
Ο Ian Forn επέστρεψε και έγραψε

Δεν υπάρχουν σχόλια: