Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Mετά την πτώση Σαββίδη-Μάρη, ο Κουρής γίνεται ο Λαμπράκης του Σύριζα

Aναζητούν απεγνωσμένα επενδυτές οι Αλαφούζος, Χατζηνικολάου, ΑΝΤ1

Τεκτονικές αλλαγές στον χάρτη των ΜΜΕ βρίσκονται σε εξέλιξη στο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, οι Σαββίδης και Μάρης έχουν χάσει την εμπιστοσύνη της ηγετικής ομάδας του Σύριζα και αναλαμβάνει να τους αντικαταστήσει ο Γιώργος Κουρής με το θρυλικό Kontra Channel. 
Ήδη οι Λάκης Λαζόπουλος, Κώστας Αρβανίτης, Αιμίλιος Λιάτσος, Bob Woodward, Carl Bernstein βρίσκονται σε διαρκείς εμπύρετες συσκέψεις καθώς έχουμε μπει με χίλια στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της 20ης Μαίου...

Από την Ιόλη Πιερίδη
Πολύ συχνές είναι οι εμφανίσεις και του Θανάση Καρτερού στον Ταύρο ο οποίος σε στενή συνεργασία με τον Λάμπρο Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Τσιρογιάννη ετοιμάζουν την νέα έκδοση της εφημερίδας μέσα στην οποία θα μπει ένθετο η ιστορική ΑΥΓΗ που είναι χρεοκοπημένη.
Η συνταγή του Γιώργη του Κουρή για να σωθεί η ΑΥΓΗ με αυτό τον τρόπο είναι αλάνθαστος και διαχρονική και δεν είναι άλλη από το να μην πληρώνονται οι δημοσιογράφοι καθότι:
-Oι ικανοί και έξυπνοι με κλέβουν, ενώ τους άχρηστους δεν αξίζει να τους πληρώνω…
Το χαρτί της νέας Kontranews μέσα στην οποία θα μπει ένθετο η ΑΥΓΗ, θα το προσφέρει δωρεάν ο Πούτιν ενώ η μεταφορά θα γίνεται με τσιγαράδικα του Ιβάν Σαββίδη.
Στα θρυλικά studios της Παραμάουντ του Ταύρου εκτός από τον Λάκη Λαζόπουλο βρήκαν φιλόξενη στέγη και τα διάσημα τρολ του Σύριζα τα οποία με επικεφαλής την Κατερίνα Ακριβοπούλου θα εξαπολύουν τις κατά ριπάς επιθέσεις τους στα εχθρικά στρατεύματα της Μαρέβας Μητσοτάκη και του Αδωνι Γεωργιάδη.
(Τα διάσημα τρολ του Σύριζα σε χορευτικές φιγούρες-video)
Κι ενώ ο Γιώργης ο Κουρής γίνεται σιγά σιγά ο Λαμπράκης του Σύριζα οι Γιάννης Αλαφούζος και Νίκος Χατζηνικολάου αναζητούν γενναίους επενδυτές οι οποίοι θα αναλάβουν να πληρώσουν μέρος των θαλασσοδανείων που για τα δύο συγκροτήματα ξεπερνάνε τα 200 εκατ. ευρώ και οι τράπεζες πλέον δεν αστειεύονται.
Τεράστια προβλήματα αντιμετωπίζει και ο ΑΝΤ1 με το ομολογιακό δάνειο των 170 εκατ. ευρώ ενώ ο Κοντομηνάς ακούγεται ότι τα βρήκε με τον Βαρδινογιάννη. 
Το θέμα είναι πλέον ότι δύσκολα θα τα βρουν με τις τράπεζες καθότι κανείς τραπεζίτης δεν θα δώσει πλέον άλλα θαλασσοδάνεια στα χρεοκοπημένα ΜΜΕ για να τα κάνουν βίλες και εξωχώριους λογαριασμούς οι επιδέξιοι μηντιάρχες.
Τεράστια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες σχεδόν οι εφημερίδες ενώ το προσεχές 6μηνο τουλάχιστον 10 από αυτές θα βάλουν λουκέτο.
Οπως είπαμε όλοι αναζητούν επενδυτή αλλά ακόμη και οι πάσης φύσεως ναρκέμποροι, λαθρέμποροι και παράνομοι στοιχηματζήδες καθώς βλέπουν τον όλεθρο (και τον Ερντογάν) να πλησιάζει προσπαθούν απεγνωσμένα να διασώσουν τις περιουσίες τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: