Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

«Ο Σόρος πίσω απ’ την προσφυγική κρίση»

«Ο Σόρος πίσω απ’ την προσφυγική κρίση»ΜΕΛΕΤΗ-ΣΟΚ ΤΗΣ GARRET/GALLAND ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Στα 85 του χρόνια, ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, έχει γίνει «διασημότερος» στα σενάρια συνομωσίας και από τους Ρότσιλντ. Ή μήπως δεν είναι σενάρια; 
Ο άνθρωπος που παίζει κερδοσκοπικά παιχνίδια επάνω σε τραγωδίες, «κατηγορείται» ότι επιχειρεί να επιβάλει μια νέα τάξη πραγμάτων στον πλανήτη, καταργώντας τα εθνικά σύνορα, αλώνοντας χώρες και πολιτισμούς και δημιουργώντας μια ανθρωπότητα δίχως αξίες, εξαθλιωμένη και πλήρως ελέγξιμη...
Αυτή τη φορά, ο Σόρος μπαίνει στο στόχαστρο της αμερικανικής συμβουλευτικής εταιρίας επενδυτών, Garret/ Galland, η οποία σε, μια μάλλον ασυνήθιστη σε ό,τι αφορά το ύφος και το περιεχόμενο, μελέτη της, τον κατονομάζει ως τον άνθρωπο που ενεργά επιδιώκει την παγκοσμιοποίηση την οποία και προωθεί μέσω του ιδρύματος Open Society Foundations. 
Και, σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, τον καταγγέλλει ότι είχε ενεργό ρόλο στο προσφυγικό στη χώρα μας, με απώτερο σκοπό τη διάλυση της ΕΕ και την δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού χάους στην Ευρώπη- από το οποίο, θα βγάλει χρήμα...

«Αυτός κρύβεται»
Στην έρευνα, αναφέρεται πως «η ατζέντα του Σόρος είναι ουσιαστικά η καταστροφή των εθνικών συνόρων» και εξηγεί ότι αυτό «πρόσφατα αποδείχθηκε  πολύ καθαρά με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής προσφυγικής κρίσης.
Η προσφυγική κρίση συνδέεται με τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται σήμερα στη Συρία. Αλλά αναρωτηθήκατε ποτέ πώς όλοι αυτοί οι πρόσφυγες ξαφνικά ήξεραν πως η Ευρώπη θα ανοίξει τις πύλες της για να τους υποδεχθεί;
Η προσφυγική κρίση δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Είναι τυχαίο ότι όλα τα ιδρύματα του Σόρος επιδιώκουν την εγκατάσταση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη; Το 2015, το Sky News αποκάλυψε διακινούμενα φυλλάδια στο ελληνικό νησί της Λέσβου. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τα φυλλάδια, τα οποία ήταν γραμμένα στα αραβικά, είχαν δοθεί στους πρόσφυγες πριν από τη διέλευση τους στην Μεσόγειο από μια ομάδα που ονομάζεται «Καλώς ήρθατε στην ΕΕ» Όλως τυχαίως αυτή η ομάδα «Καλώς ήρθατε στην ΕΕ» χρηματοδοτείται από το Open Society του Σόρος. O Σόρος θεωρείται και ο αρχιτέκτονας του «Σχεδίου Merkel» Το σχέδιο Merkel δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Σταθερότητας της οποίας ο πρόεδρος Gerald Knaus είναι ανώτερος συνεργάτης σε ορισμένα Ιδρύματα της Ανοικτής Κοινωνίας.
Το σχέδιο προτείνει ότι η Γερμανία θα πρέπει να χορηγήσει άσυλο σε 500.000 πρόσφυγες από τη Συρία.
Επίσης, η Γερμανία, μαζί με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, θα πρέπει να συμφωνήσουν για να βοηθήσει την Τουρκία, μια χώρα που είναι 98% μουσουλμάνοι, να έχουν ελεύθερη διακίνηση χωρίς βίζα εντός της ΕΕ.
Η προσφυγική κρίση έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ουγγαρία η οποία προσπάθησε να σταματήσει την ροή προσφύγων. Φυσικά αυτό δεν άρεσε στον Σόρος και στους στενούς συμμάχους του, τους Κλίντον. O Clinton έκτοτε κατηγόρησε τόσο την Πολωνία όσο και την Ουγγαρία για αυταρχική δικτατορία. Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας B. Orban απάντησε λέγοντας «οι παρατηρήσεις που έγιναν για την Ουγγαρία και την Πολωνία ... έχουν μια πολιτική διάσταση. Ο Σόρος έχει κατηγορήσει τον Orbαn  ότι εφαρμόζει εχθρική πολιτική απέναντι στους μετανάστες».

Ο στόχος
Γιατί, όμως, ο Σόρος να ενδιαφέρεται οι μουσουλμανικές ορδές να κατακλύσουν την Ευρώπη; Η Garret/Galland εξηγεί ότι «ο Σόρος έχει λάβει short θέσεις στα παράγωγα εναντίον των αμερικανικών μετοχών. Προφανώς, ο ίδιος πιστεύει ότι αν προκληθεί χάος στην Ευρώπη θα εξαπλωθεί η μόλυνση στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκαλώντας σοκ στις αγορές. Η καταστροφή της Ευρώπης θα συντελεστεί μέσω των ορδών από μουσουλμάνους….που θα ρέουν προς την ΕΕ.
Ο George Σόρος, έχει απλώσει τα πλοκάμια και σε ορισμένα γεωπολιτικά γεγονότα. Ο Σόρος είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τα εθνικά σύνορα δημιουργώντας μια παγκόσμια δομή διακυβέρνησης με απεριόριστες εξουσίες.
Αυτό που συνέβη με τον Ούγγρο Viktor Orbαn, δείχνει πως βλέπει τους πολιτικούς. Θέλει οι εθνικοί ηγέτες να γίνουν μαριονέτες πουλώντας αέρα στις αδαείς μάζες. Ο Σόρος βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας».

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ
«Θεωρεί τα σύνορα... μουντζούρα»
Η μελέτη αναφέρει ότι ο Τζώρτζ Σόρος «θεωρεί τα εθνικά σύνορα μια μουντζούρα στον χάρτη ενώ αυτό που ευαγγελίζεται είναι να δημιουργήσει ένα είδος παγκοσμιοποιημένου εφιάλτη ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τελευταία χρόνια, ο Σόρος έχει στρέψει την προσοχή του πίσω στην Ευρώπη. Είναι άραγε τυχαίο ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση; Σήμερα, η καθαρή κεφαλαιακή θέση του Σόρος ανέρχεται σε 23 δισεκατομμύρια δολάρια». Ο επενδυτής, από το 2000 έχει αρχίσει να αποσύρεται από το Quantum  και έχει εστιάσει στις φιλανθρωπικές προσπάθειες μέσω του  Open Society Foundations που  ίδρυσε το 1993. Σύμφωνα με τη μελέτη, «κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και του 1990, ο Σόρος χρησιμοποίησε τον σημαντικό πλούτο του για να χρηματοδοτήσει και επαναστατικά κινήματα σε διάφορα ευρωπαϊκά έθνη, συμπεριλαμβανομένης της Τσεχοσλοβακίας, της Κροατίας και της Γιουγκοσλαβίας. Διοχέτευε χρήματα σε πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, εκδοτικούς οίκους και μέσα ενημέρωσης σε αυτά τα έθνη.
Αν αναρωτιέστε γιατί ο Σόρος ενεπλάκη στις υποθέσεις αυτών των χωρών, μέρος της απάντησης μπορεί να σχετίζεται με το ότι κατά τη διάρκεια και μετά το χάος που προκλήθηκε στις χώρες αυτές, επένδυσε σε μεγάλο βαθμό σε περιουσιακά στοιχεία των χωρών αυτών.Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τον οικονομολόγο του Columbia University Jeffrey Sachs συμβούλευε τις κυβερνήσεις ώστε να προωθήσουν σε ιδιωτικοποιήσεις σε πολλά δημόσια περιουσιακά στοιχεία, επιτρέποντας έτσι στον Σόρος να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία που είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια της αναταραχής στη νεοσυσταθείσες ανοικτές αγορές των χωρών αυτών. Αφού κατόρθωσε να προωθήσει την ατζέντα του στην Ευρώπη έστρεψε την προσοχή του στη μεγάλη σκηνή….τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το 2004, ο Σόρος δήλωσε, «πιστεύω βαθιά στις αξίες της ανοικτής κοινωνίας.
Για τα τελευταία 15 χρόνια έχω εστιάσει τις προσπάθειές μου στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: