Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Οι υπαινιγμοί του Μητροπολίτη για την απουσία του πρωθυπουργού από τον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνεχίζεται η κόντρα του Αλέξη Τσίπρα με τον Μητροπολίτη Πειραιώς με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης

Το «χάσμα» διευρύνθηκε και με την απουσία -για πρώτη φορά- της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας από την τελετή για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, στον Πειραιά.
Στη σημερινή του δήλωση, ο Μητροπολίτης σχολίασε με...

μια υπαινικτική παραβολή για το αλάτι και τον πόνο που προκαλεί την απουσία του πρωθυπουργού.
«Ο κάθε πιστός, κληρικός ή λαϊκός έχει την υποχρέωση κατ” επιταγή του Χριστού να είναι άλλας» ξεκίνησε τη δήλωση του ο κκ Σεραφείμ.
«Αν είμαστε ζωντανό αλάτι παρεμποδίζουμε τη σήψη και αντιμετωπίζουμε τη σαπρότητα των κοσμικών κοσμοειδώλων» συμπλήρωσε σε μια πρώτη νύξη για την εκπεφρασμένη διαφωνία του με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, που αποτέλεσε, εξάλλου, την αφορμή για την απουσία του πρωθυπουργού αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πειραιά.
«Αλλά το αλλάτι έχει και μια άλλη ιδιότητα, επιφέρει δριμύ και οδυνηρό άλγος και αυτό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα» κατέληξε ο κ. Σεραφείμ παραθέτοντας και μια περικοπή από το βιβλίο «Σοφία Σολομώντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: