Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Βλέπουν τον Παυλόπουλο ως τον προάγγελο της πτώσης τους. Γνωρίζουν ότι από πίσω, έρχεται η καταδίκη τους, που λέγεται Καραμανλής!!!





#

Γιατί φοβούνται τόσο πολύ τον Κ. Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο; 

Ποιοι είναι οι λόγοι που ψάχνουν ή προσπαθούν να δημιουργούν ευκαιρίες κάθε φορά για να επιτεθούν με οχετούς λάσπης στους δύο πολιτικούς;;
Παρακάτω παραθέτουμε κάποια στοιχεία που ίσως βοηθήσουν τους αναγνώστες μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Γιατί η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πανεθνική σιωπή επάνω στο πιο σοβαρό ζήτημα που προέκυψε στη μεταπολίτευση. 
Το θέμα της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009 βάσει των οποίων οδηγηθήκαμε στο μηχανισμό στήριξης
Ο παρακάτω ενδεικτικός για τη σοβαρότητα του θέματος διάλογος μεταξύ του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του τέως υπουργού Οκονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, καθώς και τα στοιχεία που παρατίθενται παρακάτω από την εμπεριστατωμένη έρευνα του blogger netakias θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τους λόγους που τρομάζουν ακόμη και τα ονόματα του Κ. Καραμανλή και του Π.τ.Δ.:

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η πρώτη μου ερώτηση, στην οποία δεν πήρα απάντηση είναι γιατί, κύριε Παπακωνσταντίνου, ας είμαστε λίγο ειλικρινείς. Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι έτσι αντιλαμβάνονται το τρόπο υπεράσπισης του έργου τους, οι οποίοι θεωρούν -και αυτό φαίνεται και από την δήλωσή σας στο «Μέγκα»-  ότι όλα ξεκινάνε από αυτούς και τελειώνουν σε αυτούς. Γι' αυτό το έθεσα. Το αποδείξατε και στη συνέχεια όταν ήρθατε και φέρατε σαν παράδειγμα ότι δεν παραδόθηκε σε εσάς -άρα γιατί απορώ- του Γιούνκερ η επιστολή ότι πρέπει να λάβουμε μέτρα και φαίνεται ότι περιμένατε αυτό για να μάθετε εσείς, ως Υπουργός Οικονομικών, ότι πρέπει να λάβουμε μέτρα. Λες και δεν θυμάστε. Μάρτιο του 2009 σας φώναζε ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον κ. Παπανδρέου και βγαίνατε έξω όταν σας έλεγε ότι πρέπει να πάρουμε μέτρα και λέγατε ότι «δεν υπάρχει κρίση στην Ελλάδα», «πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Καραμανλή» ή δεν θυμάστε φαίνεται τη συμφωνία Παπαθανασίου-Αλμούνια και τον ερχομό τον Ιούλιο του Γιάννη Παπαθανασίου που είπε ότι «πρέπει να πάρουμε αμέσως μέτρα», ούτε φαίνεται γιατί πήγαμε σε εκλογές με τον Καραμανλή να λέει ότι «πρέπει να πάρουμε μέτρα» και εσείς λέγατε «λεφτά υπάρχουν». Περιμένατε δηλαδή από την επιστολή Γιούνκερ να ενημερωθείτε ως υπουργός ότι έπρεπε να πάρουμε μέτρα, όταν πήγαμε ακριβώς σε εκλογές γιατί έπρεπε να ληφθούν μέτρα, διότι κάθε φορά που πήγαινε να πάρει μέτρα η κυβέρνηση Καραμανλή ήσαστε στους δρόμους και εσείς και ο κ. Παπανδρέου, μαζί με το Φωτόπουλο και τους άλλους στη Δ.Ε.Η.; Συγνώμη, αλλά εσείς ανοίξατε αυτό το κεφάλαιο και αν χρειαστεί στην απάντηση, εγώ θα επανέλθω σε αυτό, γιατί αυτή η ιστορία σχετικά με το ποιος ήξερε τι για την οικονομία προηγουμένως, έχουμε πλήρη γνώση και έχουμε σχηματίσει άποψη, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, γι' αυτό έδωσε και αυτή την απάντηση που έδωσε
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (τέως Υπουργός Οικονομικών): 
Μου είπατε, «περιμένατε την επιστολή του κ. Γιούνκερ;». Όχι, κύριε Παυλόπουλε. Περίμενα, όμως, την ελληνική Κυβέρνηση στις 2 Οκτωβρίου του 2009, να μην στείλει ψεύτικα  στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Και είναι γεγονός, ότι τα στοιχεία αυτά αφορούσαν σε ένα έλλειμμα 6%, όταν το πραγματικό τελικό έλλειμμα ήταν 15,4%. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Eurostat και οι πάντες έλεγαν ότι με αυτά τα στοιχεία πήγε στις εκλογές ο κ. Καραμανλής.
Τα υπόλοιπα θα μου επιτρέψετε να τα ακούω ελαφρώς βερεσέ. Διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση πήγε στις εκλογές, λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι το έλλειμμα θα ήταν 6%, όταν τελικά ήταν σχεδόν 16%. Αυτό είναι συγκλονιστικό στοιχείο.
ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Συγνώμη, κ. Πρόεδρε. Εδώ υπάρχει και η ελευθερία της γνώμης και η ανάγκη της αποκατάστασης της αλήθειας. Τότε θα υπάρχουν τόσες απαντήσεις όσες και οι ερωτήσεις. Εννοώ επί της ουσίας, διότι αφού αποφάσισε αναφέρει το παράδειγμα του κ. Γιούνγκερ και όλος ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου με τον κ. Παπανδρέου περίμεναν να δουν χαρτί από το κ. Γιούνγκερ ότι ήταν ανάγκη να πάρουν μέτρα, όταν έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν. Για το θέμα του ελλείμματος, κ. Παπακωνσταντίνου, πρέπει να ξέρετε κάτι γιατί εδώ έγινε και Εξεταστική και το ξέρετε πάρα πολύ καλά για το θέμα αυτό, όχι εκείνη που θα έπρεπε, θα έρθει ώρα της και θα γίνει και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, όχι εκείνη που μας βολεύει. Ότι το έλλειμμα το πήρατε 9,3% και 9,5 δισεκατομμύρια ευρώ σκορπάτε και αυτά τα λέγατε και στο Eurogroup, στους υπουργούς Βόλτερ, Σόιμπλε και στους άλλους, λέγοντάς τους ότι εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Ναι ή όχι, στο πρώτο Eurogroup που πήγατε, σας είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να τηρήσετε στην συμφωνία Παπαθανασίου – Αλμούνια. Εσείς τους λέγατε, προσωπικά στο Σόιμπλε, ότι θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και σκορπάγατε 9,5 δισεκατομμύρια και πήγε το έλλειμμα και μαζί με το φούσκωμα που κάνατε και όπως κατάντησε την ΕΛΣΤΑΤ με όλους αυτούς που την καταντήσατε και που δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε την απογραφή σε ένα χρόνο. Με αυτή την υπηρεσία επικαλείστε στοιχεία και λέτε 15,7%.
Τα στοιχεία που αποδεικνύουν την προδοσία του Παπανδρέου:
Από τον Σεπτέμβριο του 2009 πριν τις εκλογές ο Προβόπουλος ενημερώνει τα κόμματα για το πρόβλημα του χρέους η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εδω: http://news.kathimerini.gr/
Παρ’ όλα αυτά ο κ.Γ.Α.Παπανδρέου βάζει προεκλογικά το κάλπικο σύνθημα «Λεφτά Υπάρχουν» ! Υστεροβουλο; Ο νοών…
Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε τη κατάσταση της οικονομίας πριν αναλάβει την εξουσία.
Στην Αρχή λοιδόρησαν, κατά την πάγια προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά είχαμε κι άλλες δηλώσεις και μάλιστα μερικές μέρες μετά την ΔΕΘ!
Ο αρμόδιος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Αλμούνια, στις 14 Σεπτεμβρίου 2009έκανε δημόσια ανακοίνωση, στην οποία επεσήμαινε τα ακόλουθα:
«Όλα τα κόμματα και οι πολιτικοί ηγέτες που συμμετέχουν στις εκλογές και είναι πιθανόν να αναλάβουν τα ηνία της χώρας μετά τις εκλογές, γνωρίζουν την κατάσταση. Η νέα ελληνική κυβέρνηση – όποια κι αν είναι αυτή – θα πρέπει να ενημερώσει στα τέλη Οκτωβρίου την Επιτροπή για την πολιτική που σκοπεύει να ακολουθήσει σε ό,τι αφορά τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, ώστε το Νοέμβριο να προβούμε σε μια αξιολόγηση, προκειμένου να διακριβώσουμε κατά πόσον έχει ληφθεί αποτελεσματική δράση για την επίτευξη των στόχων για τη μείωση του ελλείμματος. Με βάση αυτή, θα λάβουμε στις αρχές του επόμενου χρόνου τις αναγκαίες αποφάσεις, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία που προβλέπει το Σύμφωνο Σταθερότητας». ΠΗΓΗ Το βιβλίο του Γιάννη Παπαθανασίου “Με τη γλώσσα των αριθμών, Η αλήθεια για την οικονομία”
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 «Cry havoc and let slip the dogs of war»
Η πολιτική εξόντωση του Καραμανλή έχει πραγματοποιηθεί. Δεν ξέρω άλλο Ελληνα πρωθυπουργό που να έχουν καταφέρει να τον εξαφανίσουν από τον χάρτη! Και μάλιστα με μεγαλύτερα σκάνδαλα.Αναλαμβάνουν τα πόστα τους οι κατάλληλοι άνθρωποι όπως ο κ.Παπακωνσταντίνου (βλ.κεφάλαιο 2001) ή ο κ.Πέτρος Χριστοδούλου (βλ.κεφάλαιο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010) ή ο κ.Δρούτσας (σχέδιο Ανάν) ή κα Δαμανάκη (υπέρμαχος της Παγκοσμιοποίησης) ή κα.Diamantopoulou (λέσχη Bilderberg) ή κα Δραγώνα (Ανελλήνιστη) ή άλλοι ασήμαντοι πολίτικοι, άσχετοι μεν αλλά με μικρό ανάστημα κι άρα βολικοί.Ο παίκτες είναι στο γήπεδο.Τον Οκτώβριο 2009 αποφασίζουν να προσφύγει η χώρα στο Διεθνές Νομισματικά Ταμείο όπως δηλωνει ο υφυπουργός Σαχινίδης στον Δελαστίκ. Η είδηση στο ΕΘΝΟΣεδω: http://www.ethnos.grT
Ομως, ούτε τα spread δικαιολογούσαν την προσφυγή, ούτε και το ίδιο το έλλειμμα από μόνο του, την στιγμή που άλλες χώρες είναι σε χειρότερη μοίρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι ανέτοιμο να αναλάβει την εξουσία και κράτος σταματάει να λειτουργεί, με τις «νέες ιδέες» του ΓΑΠ, βιογραφικά, συνεντεύξεις και συζητήσεις επί συζητήσεων με ειδικούς από το εξωτερικό. Δημόσιες υπηρεσίες είναι ακέφαλες για μήνες.
Πώς θα πάνε την χώρα στο ΔΝΤ;
Η παραδοχή αυτή του κ.Σαχινίδη μας οδηγεί σε τρία ακόμη συμπεράσματα.
Πρώτον γιατί τόση σπουδή να πάμε στο ΔΝΤ όταν δεν μπορεί να δώσει πάνω από 30δις; Υπήρξε αντάλλαγμα ή άλλο όφελος που δεν το ξέρουμε;
Δευτερόν εξηγεί και δικαιολογεί την αντίδραση της κ.Μέρκελ! Την έφεραν προ τετελεσμένων. Πριν πάρουν μέτρα, πριν προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν την Οικονομία, της πήγαν το πακέτο ΔΝΤ! Και μετά με υποκριτικό τρόπο για Οσκαρ μιλούσαν για την «δήθεν» απειλή στην προσφυγή στο ΔΝΤ αν δεν δώσει τα λέφτα η Ευρώπη!
Ο ΓΑΠ και οι Αμερικανοι συμβουλοι του ομως, γνωριζαν πολυ καλα οτι η αμφισβητηση του Μααστριχτ θα επισυρει την οργη και αντιδραση της Γερμανιας.

(1) Οι Γερμανοι εκαναν τα στραβα ματια σε αποκρυψεις στοιχειων απο χωρες που δεν τα εβγαζαν περα για να μη διαταραχθει η ευρωζωνη αλλα δεν θα ανεχονταν ανοιχτη αμφισβητηση της συνθηκης.
Η ανακοινωση μεγαλου ελλειμματος και η αρνηση να παρει μετρα ηταν αυτο ακριβως : ανοιχτη αμφισβητηση του Μααστριχτ και προκαλεσε την ελληνογερμανικη κριση.

(2) Οι αγορες που μεχρι τοτε υπεθεταν οτι πισω απο ολη την ευρωζωνη στεκεται η Γερμανια αναστατωθηκαν οταν ειδαν τη ρηξη Ελλαδος – Γερμανιας που σημαινε οτι δεν θα καλυπταν την Ελλαδα οι Γερμανοι.
Τρίτον και ποιο «υποπτο» ήταν η αιτιολόγηση της Προσφυγής! Η Ελλάδα πιεζόταν από την εξωτερική κρίση αλλά κι από το δικό της εσωτερικό χρέος, αλλά το εγχώριο τραπεζικό σύστημα κι η αγορά, παρά τις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειαζόντουσταν, δεν αντιμετώπιζε πρόβληματα. Οι τραπεζικές επισφάλειες ήταν από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, οι τράπεζες εύρωστες ενώ και η αγορά ακινήτων μόνο «φούσκα» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, το αντίθετο οι Ελληνες όντας μετρημένοι , ήταν, κατά την συντριπτική πλειοψηφία τους, προσεκτικοί. Αντίθετα δηλαδή με τους Ισλανδούς όπου πτώχευσαν οι ίδιες οι Τράπεζες ή τους Ιρλανδούς που έσκασε η φούσκα στην Αγορά Ακινήτων και συμπαρέσυρε ολόκληρη την Χώρα! Ενώ οι μεν Ισλανδοί με δημοψήφισμα (98% !) έδιωξαν τους Πιστωτές τους, ενώ οι Ιρλανδοί έκαναν ο,τι μπορούσαν να αποφύγουν την εξωτερική βοήθεια, δανειζόμενοι με αστρονομικά επιτόκια μέχρι το θέρος του 2011 !
Παραδόξως η Ελληνική Κυβέρνηση αντί να προσπαθήσει να αποφύγει την πιέση των Αγορών έκανε το πάν να παρουσιάσει την Οικονομική Κατάσταση της Ελλάδος, ακόμη χειρότερη από ότι ήταν!
Θα μπορούσε δηλαδή είτε να κάνει απογραφή, και να δηλώσει έστω και μικροκομματικά, ότι παρέλαβε καμμένη γη, αλλά τουλάχιστον να έχει μια καθαρή εικόνα των οικονομικών της χώρας, είτε να απολύψει τις όποιες παρατυπίες, αν υπήρχαν, της προηγουμένης κυβέρνησης και να παρουσιάσει τις πραγματικές διαστάσεις των Αριθμών.
Εκανέ κάτι χειρότερο! Μαγείρεψε τα μεγέθη του Προυπολογισμού για να παρουσιάσει την όσο την δυνατόν χειρότερη εικόνα των Οικονομικών! Αυτό από μια κυβέρνηση που θέλει να σώσει την Χώρα! Εχουμε συνηθήσει στην Ελλάδα την μικροπολιτική, αλλά αυτό δεν στρεφόταν κατά την ΝΔ μόνο, αλλά κατά ολόκληρης της Χώρας!
Τι ακριβώς Εκαναν;
Πιο συγκεκριμένα το δημόσιο έλλειμα διογκώθηκε με τις εξής ενέργειες –
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 προχώρησε σε επιστροφές φόρων ύψους 1,5 δισ. ευρώ, ενώ τις πάγωσε από τον Ιανουάριο. Ακόμη και στο πρώτο εννεάμηνο του 2010 και ενώ
  • προηγήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες από το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, οι επιστροφές φόρων υπολείπονταν κατά 200 εκατ. ευρώ περίπου, σε σχέση με το 2009.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες του έτους, πλήρωσε 1,2 δισ. ευρώ για χρέη νοσοκομείων, χωρίς να κάνει την αναγκαία διαπραγμάτευση με τουςπρομηθευτές για να περιορίσει την οφειλή.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 αύξησε τις δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα κατά 0,7 δισ. ευρώ.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 δαπάνησε 0,5 δισ. ευρώ για την πρώτη δόση του επιδόματος αλληλεγγύης.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 μετέθεσε για το 2010 την είσπραξη του ΕΤΑΚ που αναλογούσε στο 2009, ύψους 0,6 δισ. ευρώ.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 αύξησε κατά 0,2 δισ. τις δαπάνες για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, σε σχέση με τις ήδη αυξημένες προβλέψεις του Προγράμματος Σταθερότητας. Την ίδια στιγμή, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν, ότι στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του 2010 περιέκοψε τις πληρωμές για το ΠΔΕ κατά 30,3% σε σχέση με το 2009, προκειμένου να εμφανίσει ότι το έλλειμμα μειώθηκε.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 κατήργησε τις ρυθμίσεις για τους ημιυπαίθριους (που επανέφερε αργότερα), την επιβολή φόρου στα λαχεία, το ξυστό και τα σκάφη αναψυχής (που επίσης επανέφερε αργότερα) χάνοντας έτσι έσοδα 2,2 δισ. ευρώ.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 αύξησε τις δαπάνες για οδοιπορικά, τις λειτουργικές δαπάνες και προμήθειες του Δημοσίου κατά 0,7 δισ. ευρώ επιπλέον των δαπανών που θα έκανε αν διατηρούσε το ρυθμό του πρώτου 9μήνου.
  • Η κυβέρνηση, το τελευταίο τρίμηνο του 2009 και ενώ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για δήθεν κατάρρευση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, έχασε κυριολεκτικά κάθε έλεγχο στα έσοδα Η υστέρηση εσόδων στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2009 σε σχέση με το 2008 ήταν 1,1 δισ. ευρώ. Μόνο στο τελευταίο τρίμηνο του έτους ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ, για να φθάσει στο σύνολο του έτους περίπου στα 3 δισ. ευρώ! Δηλαδή, στο τελευταίο τρίμηνο οι απώλειες εσόδων ήταν διπλάσιες από ό,τι στο 9μηνο που ήμασταν κυβέρνηση. Αν η κυβέρνηση κατάφερνε να διατηρήσει τις, έστω και μη ικανοποιητικές κατά το ΠΑΣΟΚ, επιδόσεις της ΝΔ στο διάστημα που είχε την ευθύνη, (αν για παράδειγμα δεν καθυστερούσε τρεις μήνες να τοποθετήσει γενικό γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών) τότε ο προϋπολογισμός θα είχε επιπλέον έσοδα 1,7 δισ. ευρώ.
[UPDATE 16/9/2011]
H ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010:
«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», αποκαλύπτει στην «Ε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά.
Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, που μίλησε χθες στην «Ε», είναι κατηγορηματική στην άποψή της: «Το έλλειμμα του ’09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%».
Με ποιον τρόπο έγινε αυτό;
«Το έλλειμμα έγινε τόσο μεγάλο λόγω του γεγονότος ότι μπήκαν όχι με φυσιολογικό τρόπο στη «γενική κυβέρνηση» (σ.σ. στενός δημόσιος τομέας και πλευρές του ευρύτερου)ένας αριθμός ΔΕΚΟ, αυτοί οι 151 φορείς, αυτούς όπου τώρα εξελίσσεται η εφεδρεία. Αυτοί οι φορείς δεν μελετήθηκαν στατιστικά όπως έπρεπε, και μάλιστα σύμφωνα με όσα ορίζει η ίδια η Eurostat. Γι’ αυτή τη διαδικασία τα κριτήρια είναι πολλά και πολύπλοκα, χρειάζεται μακροχρόνια μελέτη για να υπαχθούν. Εμείς επιμέναμε αυτές οι ενστάσεις μας να καταγραφούν ακόμα και στα πρακτικά. Ο πρόεδρος της Αρχής μάς απάντησε ότι «στα πρακτικά θα μπει ό,τι θέλω εγώ», επί λέξει». Η ειδησηΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εδώ
newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: