Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Το πολύ της αθεΐας γεννά παραφροσύνη…

Ο κ. Νίκος Φίλης, παλαιός συνάδελφός μου στην ΑΥΓΗ, από τα χρόνια που ήταν ο ίδιος μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού και του Ρήγα Φεραίου είναι η original κόπια των πνευματικών ακροβατούντων μετεωρισμών και των ψυχεδελικών αδιεξόδων, που εισήγαγε στην Ελλάδα την δεκαετία του '70, ο λαλίστατος Λεωνίδας Κύρκος.
Στρατευμένος συντάκτης της κομματικής δημοσιογραφίας, ένα ακόμη επαγγελματικό στέλεχος που η μοναδική του εργασία ήταν η κομματική ταυτοποίηση όλων των παραβατικών ιδεοληψιών που φρονούσε ανέκαθεν η αγάπη για κάθε τι περιθωριοποιημένο, ποταπό και νοσηρό:...

 Άρνηση στράτευσης, με το υποκριτικά, υπερφίαλο αιτιολογικό του ''αντιρρησία συνείδησης'', υπέρ πάντων αγώνας για τα δικαιώματα των τραβεστί και των τρανσέξουαλ, πλήρης διαχωρισμός των ελαφρών από τα σκληρά ναρκωτικά, δεινοί υπερασπιστές όλων των επί παραγγελία δολοφονιών της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και του ΕΛΑ, όλα τούτα άτσαλα κεκαλυμμένα υπό το κράτος μιας Αθεϊστικής παραφροσύνης και ενός δυσώδους, νοσηρού περιθωρίου…
Κι ο ίδιος, αδηφάγα κυνηγός μιας υπουργικής, καθεστωτικής καρέκλας, ανεπιφύλακτα πιστός υπηρέτης ενός σφόδρα καταγγελτικού συστήματος, το οποίο πρώτα λοιδορούσε παράφορα, υπαίθριος πωλητής μιας οπισθοδρομικής, ιδεολογικής ιδεοληψίας κάνει επιλεκτικά, μια ιδιαίτερα χειρουργική επέμβαση σ' αυτά, τα οποία φρονούσε φαρισαικά, το ίδιο του το κόμμα: Η δήθεν υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου! Ουαί της υποκρισίας!
Αφού εκτόξευσε τους γνωστούς, άλογους ρύπους, μιας γκετοποιημένης και σεχταριστικής αριστεράς περί ''εμπορίου'' των αγίων λειψάνων και μιας ''λειψανοειδούς ειδωλολατρείας'', απαξίωσε περιφρονητικά τα εκατομμύρια αυτού του έρημου λαού, που τα ασπάζεται.
Ως φαίνεται,τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των τραβεστί της Συγγρού και της Βουκουρεστίου, των τρανσέξουαλ των οίκων ανοχής και των ιδιωτικών συνάξεων του Κολωνακίου χρήζουν ιδιαίτερης υπεράσπισης από τα δικαιώματα μιας ολόκληρης χώρας, που είκοσι αιώνες φρονεί Ορθόδοξα.
Το δικαίωμα της βουλιμικής χρήσης του χασίς, του ομοφυλόφιλου να νυμφεύεται την νύμφη, του άπατρη να μην στρατεύεται, του πολιτικού φονιά να θεωρεί τις δολοφονίες ιδεολογικοπολιτική στάση ζωής, του άθεου να αφαιρεί τα θρησκευτικά από τα σχολεία, για όλους αυτούς τους κανιβαλικούς και καρναβαλικούς οπισθοδρομιστές, τα νέα ΄Ηθη που κομίζουν δεν είναι τίποτα άλλο από αρχέγονες, πτωτικές δοξασίες ανθρώπων της εποχής του Σιδήρου!
Η νεότερη Ιστορία διδάσκει πως όποτε οι άνθρωποι αποστατούσαν λόγω και έργω, προσευχητικά και μυστηριακά από τον Δημιουργό τους δοκίμαζαν εκ νέου τον ολοκληρωτισμό, την κτηνώδη κραιπάλη και την αποκλειστική μιζέρια. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες, λογοπαιχτικές αναιρέσεις στις επιλεκτικές ελευθεριότητες του κ.Φίλη, γιατι οι πραγματικοί ορθοπραττούντες χριστιανοί λογίζουν τα κάθε λεκτικά πογκρόμ, τις οποιεσδήποτε καθεστωτικές διώξεις, όπως και τις κάθε ανοικές παραφροσύνες, ως αναντίρρητα, παιδευτική παραχώρηση Θεού στα μαύρα μας τα χάλια.
Ως εκ τούτου, ακόμη και οι έτερες, σκοταδιστικές και αποκρουστικές δηλώσεις ενός άλλου κυνηγού κυβερνητικής καρέκλας, του κ.Τζήμερου, κρίνονται ειδεχθείς και ανθρωπιστικά καταδικαστέες.
Το μόνο που αξίζει ο κ.Φίλης, ο κ.Κουράκης, και όλοι οι νεόκοποι διάττοντες κυβερνητικοί αστέρες, που πούλησαν Επανάσταση για να γίνουν στο κατόπι οι Εχθροί της είναι η προσευχή μας και η ειλικρινής κατανόησή μας για τα απίστευτα έργα του Διαβόλου πάνω τους.
Εύχεσθε!



Γιώργος Δημακόπουλος
Αγιοκυπριανίτης
http://orthografos.blogspot.gr/2015/09/blog-post_293.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: