Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Είναι εμετικοί και απροκάλυπτα χυδαίοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! [Βίντεο]

#Φίλιππος Σαχινίδης στον Σκαι: Tο Πασοκ του βενιζέλου δεν έχει καμία διαφορά από την ΝΔ.
Φίλιππος Σαχινίδης στον Σκαι: Καλώ ΟΛΕΣ τις προοδευτικές δυνάμεις δίπλα μας!
Φίλιππος Σαχινίδης στον Σκαι: Είμαστε σοσιαλιστές!
Ποιος είναι ο κύριος Σαχινίδης αλήθεια; 
Είναι κάποιος άγνωστος που απλά ζητά την ψήφο μας;; 

Η μήπως έχει παρελθόν;

Εν ψυχρώ ομολογία του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη στην εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωϊνή Ενημέρωση» (δημοσιογράφοι Κ. Αρβανίτης, Ρ. Μπιζόγλη)... 

«Όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο ΔΝΤ. [...] Το ΔΝΤ, ως πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, μπορούσε να μας δώσει μέχρι και 10 ή 20 δισ.»

Ο πρωθυπουργός στις 14/01/2010 διαβεβαίωνε για το αντίθετο. Τι να τους πεις;

Ενώ οι πάντες γνωρίζουν για το ποιοι κάλεσαν το ΔΝΤ στην Ευρώπη ο "αρχιτέκτονας" Σαχινίδης μας εκπλήσσει… 
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 20:49 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσκάλεσε σε όλους τους μηχανισμούς που δημιούργησε από το 2010 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το τονίζω αυτό, διότι η μυθοπλασία στην Ελλάδα λέει, ότι η χώρα κάλεσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το τονίζω, επειδή υπάρχουν πολλοί που υποστήριζαν ότι η Ελλάδα κάλεσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το υποστηρίζουν ακόμα, γιατί δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι το ΔΝΤ το επέβαλε η Γερμανία, επειδή ήθελε να εκφράσει την αντίθεσή της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Αυτό ανέφερε ο Λαρισαίος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τ. υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στην Επιτροπή Απολογισμού – Ισολογισμού της Βουλής με θέμα τη νέα Οικονομική Διακυβέρνηση στη ζώνη του Ευρώ και την Ελλάδα. 
Ο κ. Φ. Σαχινίδης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «χρειάζονται επιπλέον βήματα για την ολοκλήρωση της αρχιτεκτονικής της οικονομικής διακυβέρνησης. Αντίπαλος – πρόσθεσε - είναι ο χρόνος και οι κινήσεις από την πλευρά των χωρών της Ευρώπης γίνονται αργά.................... 


Για να δούμε τι λέει ο Στρος Καν..... Είναι έτσι τα πράγματα;; 

Τους κάρφωσε ο Στρος Καν..Ο Εβραίος ομοεθνής του Εβραίου Γιώργου. 
Τι μας αποκάλυψε; 
Ότι ο Παπανδρέου τον είχε πλησιάσει από τον Δεκέμβριο του 2009, γνωστοποιώντας του ότι "ενδιαφέρεται" για την "επέμβαση" του ΔΝΤ στην Ελλάδα. 
Η συνέχεια γνωστή. 
Το  ΔΝΤ στο όνομα των Ελλήνων δανείζεται χρήματα από τους λαούς, για να ξεπληρώσει τους Εβραίους τοκογλύφους και μετακινεί τα ελληνικά χρέη στους λαούς. 
Ξεπληρώνονται οι τοκογλύφοι και τα χρέη της Ελλάδας απέναντι σ' αυτούς γίνονται χρέη της Ελλάδας απέναντι στο ΔΝΤ και στους ευρωπαϊκούς λαούς........ 
Μια βόλτα  αρκεί να φρεσκάρεις την μνήμη σου....

 

elefteria.grkanali.wordprees

Δεν υπάρχουν σχόλια: