Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η Sony ξεμπροστιάζει τον ΓΑΠ και τους κληρονόμους του.....

Και η Sony, μετά την Hewlett Packard και τους κινέζικους κολοσσούς ZTE Corporation και Huawei, επιλέγει τον Πειραιά μέσω της Cosco για πύλη εισόδου των προϊόντων της στην Ευρώπη!

Όλοι αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του ιαπωνικού κολοσσού και τα πολλαπλά πλεονεκτήματα για τη χώρα μας από αυτή την απόφαση.

Η Wall Street Journal χαρακτηρίζει την επένδυση της Cosco την πιο επιτυχημένη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, καθώς έχουν ήδη...
επενδυθεί 1 δις ευρώ με πρόγραμμα για επενδύσεις άλλων 500 εκ. για επεκτάσεις (Οικονομική Καθημερινή 22.11.2014).
Το κείμενο αφιερώνεται στο καταστροφικό για τη Χώρα παλικάρι της φωτογραφίας, τι μπουμπούκια γύρο του Θεέ μου, που διαμαρτυρόταν για την επένδυση (ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) και σε όλους όσους και σήμερα ακολουθούν τα τότε βήματα του.
Όλους που αντιτίθενται σε κάθε ιδωτικοποίηση που την βαφτίζουν "ξεπούλημα" και σε αυτούς που με την ψήφο τους επιθυμούν να τους φέρουν στην Εξουσία, όχι για να συνεχίσουν κάτι επιτυχημένο, αλλά για να ξεριζώσουν κατά δήλωση τους ότι έχει ιδιωτικοποιηθεί και να το ξαναφέρουν στην αγκαλιά του Δημοσίου. Και το ημερολόγιο λέει σημερα έτος 2014 βαδίζοντας προς έτος 2015...


Theofilos Nikolaidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: