Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Στεφανί, πριγκήπισσα του Μονακό, η απόλυτη κατάρρευση στα 47 χρόνια της [εικόνες]

Στεφανί, πριγκήπισσα του Μονακό, η απόλυτη κατάρρευση στα 47 χρόνια της [εικόνες]Σόκαραν τον πλανήτη οι εικόνες της ππριγκίπισσας του Μονακό Στεφανί, η οποία εμφανίστηκε με τον αδελφό της Αλμπέρ, σε εκδήλωση για το AIDS, στις 24 Νοεμβρίου, και τρόμαξε με την εμφάνισή της.

Αχτένιστη μαλλιά, πιασμένα με λαστιχάκι, τρομακτικές ρυτίδες σαν να επρόκειτο για μια γυναίκα που έχει εντελώς εγκαταλείψει τον εαυτό της και εμφανή σημάδια ψυχολογικής κατάπτωσης, αυτή ήταν η εικόνα που θέλησε να δώσει η άλλοτε λαμπερή πριγκήπισσα.

Σήμερα, σε ηλικία 47 ετών, η Στεφανί, μητέρα δύο παιδιών, ασχολείται αποκλειστικά με... φιλανθρωπίες και την οργάνωσή της εναντίον του ΑIDS.

Είναι η τελευταία κόρη του Ρενιέ και της Γκρέης Κέλυ. Το 1982 γλύτωσε ως εκ θαύματος τον θάνατο όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που υπήρξε μοιραίο για τη μητέρα της.
Τελείωσε το λύκειο και παρακολούθησε μια σχολή σχεδιαστών. Δημιούργησε μια δική της σειρά μαγιό και ένα άρωμα, L'Insaisissable, τα οποία δεν είχαν καμία τύχη.
Το 1986 άνοιξε μια καφετέρια και μια μπουτίκ ρούχων, στο κέντρο της πόλης του Μονακό.
Την ίδια χρονιά βγάζει έναν δίσκο, Ouragan, ο οποίος γνωρίζει μια σχετική επιτυχία. Ακολουθούν και άλλοι δίσκοι και αφιερώνει ένα σινγκλ στη μητέρα της, με τίτλο Winds of Chance, που δεν έχει απήχηση.
Η Στεφανί είχε ερωτικό δεσμό με τον Πολ Μπελμοντό, τον Αντονι Ντελόν κ.α ενώ το 1992 παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.
Το 1988 γέννησε ένα ακόμη παιδί, αγνώστου πατρός.
Το 2001 κάνει σχέση με τον παντρεμένο εκπαιδευτή ελεφάντων  Franco Knie και μετακομίζει με τα τρία της παιδιά στο τσίρκο. Επέστρεψε στο Μονακό έναν χρόνο αργότερα.
Το 20034 παντρεύτηκε τον Πορτογάλο ακροβάτη Adans Lopez Peres, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο τσίρκο αλλά πήραν διαζύγιο έναν χρόνο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: