Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αυτή είναι η "σελίδα του μίσους" στο Facebook των Αλβανών για την δημιουργία της "Μεγάλης Αλβανίας"

alvanoi

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΥΧΙΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟ & ΤΩΝ…ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

Έχουν αποθρασυνθεί οι γείτονες και δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι αυτή η χώρα τους έδωσε ένα πιάτο φαΐ όταν έπεσε το “Σιδηρούν Παραπέτασμα” του Εμβέρ Χότζα, που μόνο με το καθεστώς της Β.Κορέας μπορούσε να συγκριθεί ! 
Αντ’ αυτού κάποιοι εξ αυτών έχουν επιδοθεί όχι μόνο σε εγκλήματα και αιματηρά περιστατικά με πιο πρόσφατο το συμβάν με τον παρανοϊκό “κοκάκια” Μακελάρη στο Μικρολίμανο.
Την ίδια ώρα έχουν την πλήρη στήριξη των “αδελφών τους” των Τούρκων. Χαρακτηριστική είναι η δολοφονία... του Σέρβου οπαδού στο ματς της Γαλατάσαραι με τον Ερυθρό Αστέρα. 
Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ματς οι Τούρκοι Χούλιγκανς ύψωσαν σημαίες της Μεγάλης Αλβανίας και φώναζαν συνθήματα υπέρ του “Αλβανικού Κοσσόβου”.
Αυτό όμως που προβληματίζει δεν είναι μόνο η παρουσία των Αλβανών φανατικών σε διάφορα γήπεδα της Ευρώπης, αλλά και οι πόζες μικρών Αλβανών μαθητών που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό της Αλβανίας (το κλεμμένο αυτό σύμβολο του Βυζαντίου) και προετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν τα Βαλκάνια, με τις ανιστόρητες απαιτήσεις τους.
Δείτε φώτο που σοκάρουν. 
Η διεύθυνση της σελίδας στο facebook είναι https://www.facebook.com/bigalbanianews. 
ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ:
RESPEKT!






Shqiponja Su Ndahet Serbevee Albania


Djaloshi shqiptar me shqiponjë dykrenore para lojtarëve serb gjate intonimit te himnit, ne ndeshjen “greqi-serbi”
Respekte!









http://www.makeleio.gr/?p=215565

Δεν υπάρχουν σχόλια: