Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Μηλιός "ξεβράκωσε" τον Τσίπρα στο City του Λονδίνου και αποκάλυψε στις ξένες Τράπεζες ότι θα είναι... ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ


«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ
--ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ--
ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ
 ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ...
ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»...!!!
Το «πολιτικό βλαχάκι», ξεπερνάει σε αμοραλισμό--ιδιοτέλεια και όλο το κακό συναπάντημα από χαρακτηρισμούς ακόμη και τον Γιωργάκη, με το αλήστου μνήμης προδοτικό αλλά καί εύηχο στούς αφελείς ψηφοφόρους... «λεφτά υπάρχουν»...!!!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Briefing» του Action24, σε κλειστή συνάντηση με στελέχη του... Hellenic Bankers Association του Λονδίνου ο κ. Μηλιός είπε ότι το κόμμα του «δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».
********
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας τα στελέχη του κόμματος, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και η ρητορική τους είναι καθαρά για να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι στις εκλογές.
********
            ---------------------------
Όσον αφορά τη σημερινή αποκάλυψη σχετικά με τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο CITY του Λονδίνου, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
********
«Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι.
********
Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου. Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν... «μαντρόσκυλα του συστήματος», «διεθνείς ενώσεις απατεώνων», «σύγχρονους κερδοσκόπους» και όργανα της «δικτατορίας των αγορών».
********
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Action 24, κατά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν. Όπως είπε, «το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».
********
Και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται! 
Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: