Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΈΚΤΑΚΤΟ: Εισβολή της αστυνομίας στην ΕΡΤ

Στην επιχείρηση πήραν μέρος δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οκτώ από τις οποίες αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου και δύο μπήκαν μέσα στο κτίριο.

Επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, το οποίο εδώ και μήνες ήταν υπό κατάληψη, έγινε στις 4.20 σήμερα τα ξημερώματα.
Αστυνομικοί των ΜΑΤ και από άλλες υπηρεσίες, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν στην κυριολεξία το κτίριο και ζήτησαν απ΄όσους ήταν μέσα ν΄ αποχωρήσουν....

Στην επιχείρηση πήραν μέρος δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οκτώ από τις οποίες αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου και δύο μπήκαν μέσα στο κτίριο.
Ο εισαγγελέας ζήτησε από τους εργαζόμενους της πρώην ΕΡΤ να φύγουν.






Η επιχείρηση έγινε προκειμένου να μπορέσει να εκπέμψει από τα στούντιο της Αγίας Παρασκευής η Δημόσια Τηλεόραση.

Πριν από λίγο έφυγε από το χώρο περιπολικό, μέσα στο οποίο βρίσκονταν ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης, χωρίς να είναι μέχρι γνωστό μέχρι στιγμής, αν είναι προσαγωγή ή όχι. Συνεχώς συγκεντρώνονται αλληλέγγυοι στην Αγία Παρασκευή.

Οι εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ, στον ιστότοπο τους ανέβασαν το εξής μήνυμα:

"Καλούμε όλους τους πολίτες στο Ραδιομέγαρο.

Καλούμε όλους τους πολίτες στα κατά τόπους γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. για να υπερασπιστούμε τη φωνή της Δημοκρατίας!

Πριν από λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο Ραδιομέγαρο. Έχουν δώσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την εκκένωση του κτηρίου, ειδάλλως θα συλλάβουν όσους παραμένουν εντός.

Όταν τα μικρόφωνα σιγήσουν, αυτό που θ' ακούγεται δεν θα είναι ΕΡΤ. Δεν θα είναι οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Μην τους νομιμοποιήσετε με την ακρόαση & θεάσή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: