O Πάρης Σαρήμπογιας φτιάχνει εξαιρετικά αλλαντικά, τα Sary.
Αυτό όμως το παστράμι είναι, ίσως, η πιο κορυφαία στιγμή του. Το λατρεύει η ιουδαϊκή παράδοση και δεν έχει σχέση με το παστουρμά. Φτιάχνεται με μοσχαρίσιο κρέας από μπούτι, πασττώνεται ελαφρά και αρωματίζεται με ολόκληρα πιπέρια, μπαχαρικά και μπόλικο κόλιανδρο που του δίνει ένα διακριτικό, εκπληκτικό άρωμα.
Στην κλασική εκδοχή του διάσημου αμερικάνικου σάντουιτς, το τρως ανάμεσα σε δύο φέτες ζυμωτό, χωριάτικο ψωμί, αλειμμένες με μουστάρδα....
Αυτό όμως το παστράμι είναι, ίσως, η πιο κορυφαία στιγμή του. Το λατρεύει η ιουδαϊκή παράδοση και δεν έχει σχέση με το παστουρμά. Φτιάχνεται με μοσχαρίσιο κρέας από μπούτι, πασττώνεται ελαφρά και αρωματίζεται με ολόκληρα πιπέρια, μπαχαρικά και μπόλικο κόλιανδρο που του δίνει ένα διακριτικό, εκπληκτικό άρωμα.
Στην κλασική εκδοχή του διάσημου αμερικάνικου σάντουιτς, το τρως ανάμεσα σε δύο φέτες ζυμωτό, χωριάτικο ψωμί, αλειμμένες με μουστάρδα....
Κάπαρη, Ασκληπιού 22, 2110104240
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου