Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Αντώνη Σαμαρά ΜΗΝ αφήνεις άλλο στον Στουρνάρα τις συζητήσεις με την τρόϊκα...



Πες στην τρόικα να πάει να... κουρευτεί μόλις σου πει για κούρεμα καταθέσεων

Πρόεδρε, έχεις 15 μέρες να μιλήσεις στον Ελληνικό Λαό
Ο αερόσακος Στουρνάρας έχει τρυπήσει προ πολλού. 
Ο κόσμος χρειάζεται να ξέρει ότι η Ελλάδα έχει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Ο Χρύσανθος δεν... τo 'χει πάρει αυτό χαμπάρι;
Και μην αφήσεις τον Στουρνάρα να συζητήσει με την Τρόικα για κούρεμα των καταθέσεων, εντάξει;
Πες τους να πάνε να κουρευτούν οι ίδιοι...
 

Ζήτα την άμεση ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών με τουλάχιστον 10 δις που τα 'χουν ανάγκη.

Και αν σου ζητήσουν κούρεμα, ζήτησε έκτακτη σύνοδο κορυφής με θέμα την εφαρμογή της απόφασης του περασμένου καλοκαιριού για τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες.

Το "καλό παιδί της Μέρκελ μέχρι τις Γερμανικές Εκλογές" κάηκε σαν χαρτί. Στo είχαμε γράψει άλλωστε, εδώ και ένα μήνα, "Συμβαίνουν και ατυχήματα". Και συνέβη το "ατύχημα", ή μάλλον η εν ψυχρώ εκτέλεση της Κύπρου. 

Τι ακριβώς σου γράφαμε:

------------------------
Τι κάνεις;

Μαζεύεις χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες όλους ανεξαιρέτως τους Πολιτικούς Αρχηγούς, απόΠαπαρήγα έως Μιχαλολιάκο, και ζητάς το απλό: να έρθουν μαζί σου στο Βερολίνο και να εξηγήσετε όλοι μαζί στην Μέρκελ ότι η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα είναι ανεπίτρεπτη για Ευρωπαϊκή χώρα και ότι το ξέσπασμα της γενικευμένης κοινωνικής βίας στην Ελλάδα είναι προ των πυλών - μια σπίθα αρκεί για να γίνει η ζημιά. Και όποιος νομίζει ότι η ζημιά θα περιοριστεί στην χώρα από όπου θα ξεκινήσει, δεν έχει ιδέα από μεταπολεμική Ευρωπαϊκή Ιστορία

Τι ζητάς;

Με βάση τις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί στην μείωση του ελλείμματος, αναστολή πληρωμής τοκοχρεολυσίων στο σύνολό τους έως ότου επιτευχθούν τρεις συνεχόμενες χρονιές θετικού ρυθμού ανάπτυξης. Που βρουν οι Γερμανοί τα λεφτά; για να μην δημιουργηθεί κακό προηγούμενο για τις άλλες χώρες με προβλήματα, τα χρήματα θα προέλθουν από άτοκο δάνειο από την Γερμανία ως επιστροφή του κατοχικού αναγκαστικού δανείου.

------------------------

Πιστεύω ειλικρινά ότι υπάρχουν δύο επιλογές μπροστά σου, κύριε Πρωθυπουργέ:

Να συνεχίσεις να ακολουθείς ένα πρόγραμμα που όπως φαίνεται από την συσσώρευση δισεκατομμυρίων ανείσπρακτων οφειλών προς το Δημόσιο (πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα;) δεν βγάζει πουθενά, όσες ανοησίες και να λέει το κάθε Σημιτόπαιδο στις εκμπομπές του καναλιού του Μπόμπολα στο πλαίσιο της αλληλοεξυπηρέτησης τύπου με 11 εκ. "αγοράζω" 2-3 δις (στις Σκουριές Χαλκιδικής)

'Η, να αποδείξεις ότι έχεις πραγματικά τη στόφα του ηγέτη την οποία χρειάζεται ο τόπος. 

------------------------

Τι σου λέμε τώρα; ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Και αν πιστεύεις ότι είσαι ευάλωτος έναντι των Γερμανών για λόγους που εσείς μόνο γνωρίζετε, ΒΡΕΣ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα. Γιατί τότε θα πρέπει να πάνε πολλά πρόσωπα στο πραγματικό εκτελεστικό απόσπασμα.
Έγραψε ο Insider