Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Το ξέσπασμα του Νίκου Αναστασιάδη: "Φύγε από μπροστά μου να μη σε βλέπω"


Για ποια το είπε; 


Οι συνεχείς αλλαγές στις απαιτήσεις των Τροικανών επέφεραν εκνευρισμό στην κυπριακή κυβέρνηση. 
Κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Μεγαλονήσου Νίκος Αναστασιάδης δεν άντεξε και είπε στην Ντέλια Βελκουλέσκου: "Δε μπορώ να διαπραγμευτώ μαζί σου".
Η «κ. Δρακουλέσκου» δείχνει τα δόντια του ΔΝΤ στην Κύπρο...

Στην αρχή οι Κύπριοι την χαρακτήρισαν ως τον «θηλυκό» Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξεγελάστηκαν από το γλυκό και συνεσταλμένο πρόσωπο της 37χρονης Ρουμάνας. 
Ο θηλυκός εκπρόσωπος της τρόικας με το που πάτησε το πόδι της στην Λευκωσία φρόντισε να επιβεβαιώσει την φήμη της σκληρής μονεταρίστριας που την συνοδεύει εδώ και μια δεκαετία σχεδόν στους διαδρόμους του κτιρίου της 19ης Οδού της Ουάσινγκτον. 
Ειδική σε συνταξιοδοτικά και ενεργειακά θέματα έδειξε με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις της στους κύπριους κυβερνητικούς παράγοντες και ειδικά σε όσους δεν είχαν προσέξει πως η υπογραφή της 37χρονης Ρουμάνας υπήρχε και κάτω από ένα δεκασέλιδο σημείωμα και με το οποίο ζητούσε τον Ιανουάριο του 2012 τη λήψη σκληρών μέτρων από την Ελληνική κυβέρνηση.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απαίτηση να πάρει πάνω της η Τράπεζα Κύπρου τα 9δις που χρωστάει στον ELA η Λαϊκή.
Πάντως και από πλευράς ΔΝΤ υπάρχει εκνευρισμός. "Δεν έχουμε ξανασυναντήσει τέτοιους πολιτικούς", είναι η άποψη τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: