Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Τζήμερος από τη «Δημιουργία ξανά» για να ... θέσει υποψηφιότητα!


Διαβάστε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Σε εύκολο γήπεδο φαίνεται να παίζει ο κ. Τζήμερος, ο οποίος πριν από λίγο ανακοίνωσε την παραίτησή του από το κόμμα του Δημιουργία Ξανά, ενώ παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιεί και την υποψιότητά του
Την ανακοίνωση επέλεξε να κάνει μέσω facebook.  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του έχει μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, καθώς αναμένεται να διεξαχθεί το Συνέδριο, από το οποίο θα αναδειχθεί νέα ηγεσία. 
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώσει ότι θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματός (του).
Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Κοινοποιώ στους φίλους μου την επιστολή που έστειλα στο Πολιτικό Συμβούλιο.
Αγαπητοί συνεργάτες,
θεωρώ ότι ουσιαστικά έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, και μολονότι δεν έχει αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, όπως είχα προαναγγείλει, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους. Ταυτόχρονα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ίδια θέση. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε, και ανεξάρτητα από την συμπεριφορά των άλλων υποψηφίων, δεσμεύομαι να μην εκφρασθώ δημοσίως αρνητικά, ούτε έμμεσα ούτε άμεσα, για κανέναν ανθυποψήφιό μου και πολύ περισσότερο για την ίδια τη "Δημιουργία". Η δέσμευση περιλαμβάνει κάθε δημόσιο βήμα, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Ο Νίκος Νικολαΐδης, που αναλαμβάνει την προεδρία της Δημιουργίας, είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει το κόμμα σε ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο, από το οποίο θα βγούμε όλοι μας πιο ώριμοι και πιο δυνατοί.
Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.
Φιλικά
Θάνος Τζήμερος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: