Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τέλος τα δελτία για τη Στάη - Διενεργείται ΕΔΕ στην ΕΡΤ - Η αρχή του τέλους για την παρουσιάστρια

Τη διενέργεια ΕΔΕ προκειμένου να αποδειχθεί τι ακριβώς είπε για τον Βασίλη Θωμόπουλο η Έλλη Στάη, αποφάσισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Σίμος.
Και έως ότου ολοκληρωθεί η ΕΔΕ, η Έλλη Στάη δεν θα εκφωνεί δελτία, κάτι που ερμηνεύεται ως η αρχή του τέλους για την παρουσιάστρια.
Όλα ξεκίνησαν προχθες το βράδυ, όταν μετά το δελτίο ειδήσεων, η Έλλη Στάη έκανε μεγάλη επίθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, στον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ανεπαρκή για τη δουλειά του. Μάλιστα απαίτησε (!) να συμπεριληφθεί στην ομάδα που στήνει το δελτίο η στενή της συνεργάτιδα Νικόλ Λειβαδάρη...

Χθες, ενημερώθηκαν για το επεισόδιο οι Αιμίλιος Λιάτσος και Νίκος Σίμος οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ του Β. Θωμόπουλου και με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου αποφασίστηκε το δελτίο να το παρουσιάσει η Πηνελόπη Γαβρά.
Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου παρουσία και του γενικού διευθυντή Αιμίλιου Λιάτσου, ο διευθυντής ειδήσεων Β. Θωμόπουλος επανέλαβε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς από την Έλλη Στάη.
Η παρουσιάστρια το αρνήθηκε και το γεγονός οδήγησε τον Ν. Σίμο στην απόφαση να διενεργηθεί ΕΔΕ και έως ότου ολοκληρωθεί, η Έλλη Στάη να μην εκφωνεί δελτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: