Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αυτοκράτειρα Θεοδώρα (Τζάκρη): ...τα μνημόνιά σας μέσα - Ξέρετε ρε πόσο κάνει μια τουαλέτα; Ένα καλό ταγιέρ;


Δεν εξηγείται, τα τραβάει ο οργανισμός της τα ειρωνικά σχόλια! 
Η βουλευτής Πέλλας που έδωσε 6.000 δολάρια για τουαλέτα και ψήφισε με ενθουσιασμό τα Μνημόνια Ι και ΙΙ, βγήκε τώρα στο αντάρτικο και απειλεί να καταψηφίσει τα μέτρα επειδή δεν συμπαθεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Εκανε προ ημερών μια εκρηκτική και ακατανόητη ομιλία από το βήμα της Βουλής απειλώντας να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις. Τελικά το ψήφισε. 
Τώρα απειλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσει τα μέτρα στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δικαιολογήσει γιατί ψήφισε ως τώρα τα δύο προηγούμενα Μνημόνια...

Η Θεοδώρα Τζάκρη βρίσκεται στο αντάρτικο από την ώρα που έχασε τη θέση στο υπουργείο. Τώρα ταυτίζεται με το νέο κίνημα των ανταρτών που επιδιώκουν την ανατροπή του Ευάγγελου Βενιζέλου και θέλουν να πάρουν την ρεβάνς για την ανατροπή Παπανδρέου. Παρέα της είναι ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Γιάννης Δριβελέγκας και η ομάδα των πρώην υφυπουργών του Παπανδρέου οι οποίοι ανακάλυψαν την αριστερή τους συνείδηση μόλις απομακρύνθηκαν από τους υπουργικούς θώκους.
Μαλλιά με extentions, λουκ φονικό

Εμφανίστηκε πριν από αρκετά χρόνια στη Βουλή με ξανθά extentions στα μαλλιά και κατέπληξε τους συναδέλφους της με τον τρόπο ομιλία της που θυμίζει ραπτομηχανή. Ο Μίμης Ανδρουλάκης, λάτρης του ωραίου, ως γνωστόν, έχει πει με το απαράμιλλο χιούμορ του : «Ωραία γυναίκα, αρκεί να μην την ακούς να μιλάει!»

Οι ακριβές τσάντες Louis Vuitton, τα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα, τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα γρήγορα την ξεχώρισαν αλλά μάλλον για κακό. Τα ΜΜΕ περιόρισαν τις αναφορές στο πρόσωπό της μόνο για το έξαλλο ντύσιμο και τα πανάκριβα αξεσουάρ που θεωρήθηκαν πρόκληση στην Ελλάδα του Μνημονίου αλλά και ένδειξη επαρχιώτικου κιτς ανάρμοστο για τα έδρανα του κοινοβουλίου.

Σοκ προκάλεσε προ διετίας η υφυπουργός κ. Τζάκρη όταν παρευρέθηκε για να καταθέσει στεφάνι στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην πόλη της Έδεσσας. Εμφανίστηκε με το στεφάνι στο ένα χέρι και στο άλλο την τσάντα Louis Vuitton ενώ σχόλια προκάλεσε και το ατυχές κόκκινο συνολάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Ως υφυπουργός Εσωτερικών προκάλεσε θύελλα αρνητικών σχολίων για τις προκλητικές γόβες και το τσιτωμένο μαλλί ενώ υπήρξαν και φωτογραφίες που την έδειχναν να κάνει καθημερινά ραντεβού για την περιποίηση των μαλλιών της σε σικ κομμωτήριο του Κολωνακίου.

Τα ΜΜΕ την συγκαταλέγουν στους λιγότερο συμπαθείς πολιτικούς. Αρκεί μια βόλτα στο διαδίκτυο για να διαρωτηθεί κάποιος αν προκαλεί επίτηδες τα ειρωνικά σχόλια ή αν πιστεύει ότι ακόμη και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση για έναν πολιτικό.

Ως υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ , αλλά κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό (24 κομμάτια) και κοστίζει 6.000 δολάρια.

Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι συνολικά η εμφάνιση της «σταρ» υφυπουργού στον γάμο του συναδέλφου της ξεπερνούσε συνολικά τα 10.000 ευρώ αφού στο σύνολο είχε προστεθεί τσάντα Valentino αξίας 2.000 ευρώ.

Αίσθηση προκάλεσε και δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος σύμφωνα με το οποίο σε ταξίδι της στο νομό της η Θεοδώρα Τζάκρη χρησιμοποίησε την αίθουσα VIP του αεροδρομίου και στη συνέχεια επικαλέστηκε δεκαοκτώ διαφορετικές διατάξεις του νόμου για την πληρωμή από το τμήμα προμηθειών του υπουργείου Εσωτερικών των καφέδων της.

Ψήφιζε τα Μνημόνια επί Παπανδρέου

Στήριξε με φανατισμό τον Γιώργο Παπανδρέου στην μάχη της ηγεσίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ανταμείφθηκε αφού ο τότε Πρωθυπουργός την έχρισε υφυπουργό Εσωτερικών στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο το 2009 αφήνοντας στον πάγκο πιο έμπειρα στελέχη. Στήριξε με ενθουσιασμό τα δύο Μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων και ψήφισε και το προηγούμενο Μεσοπρόθεσμο.

Γρήγορα δημιούργησε προβλήματα στη συνεργασία της με τον τότε υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Από την θητεία της στο υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν μείνει αποτυπώματα. Φαίνεται όμως ότι παρά το νέον της ηλικίας της δεν απεμπόλησε τα παλαιοκομματικά κουσούρια. Εγινε πανελλαδικά γνωστή όταν η εφημερίδα Αποκαλύψεις έγραψε ότι προσέλαβε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας, στην εκλογική της περιφέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας. Η εφημερίδα δημοσίευσε την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς έως ξαδέλφια. Η ίδια καταδίκασε το δημοσίευμα και απέρριψε τις κατηγορίες.

Αποκάλεσε «κηπουρό» τον Ραγκούση


Ενώ η θητεία της στο υπουργείο Εσωτερικών θα μπορούσε να την κατατάξει στους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι απέκτησαν θώκους και προνόμια χωρίς να τα αξίζουν, αποκάλεσε η ίδια «κηπουρό» τον Γιάννη Ραγκούση που ήταν πολιτικός της προϊστάμενος στο υπουργείο!

«Ήταν ένας υπουργός ο οποίος άσκησε καθήκοντα κατ' απονομήν γιατί έτσι είπε τότε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου. Αυτός του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει. Ήταν ένας «κηπουρός» ο κ. Ραγκούσης . Εγώ θα σας το πω. Κηπουρός, όλων αυτών που συγκροτούσαν την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ χωρίς, βεβαίως, να έχουν δοκιμαστεί στο στίβο της πολιτικής, χωρίς να είναι καν βουλευτές. Ναι, βεβαίως ο κ Ραγκούσης είναι ένας κηπουρός Γιατί να διαφοροποιείται από αυτούς στους οποίους αναφέρθηκε ο κ Φλωρίδης και στο οποίο ανήκει η πατρότητα του όρου» είπε η θυελλώδης Θεοδώρα μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα FM.

Γκρινιάζετε από το πρωί ως το βράδυ

Στα όρια του έφτασε η Θεοδώρα Τζάκρη ακόμη και τον Αδωνι Γεωργιάδη που πυροβολεί επίσης κατά ριπάς τους συνομιλητές του. Σε τηλεοπτική εμφάνισή τους στο Mega, πρόσφατα, και ενώ η πρώην υφυπουργός έκανε την επανάστασή της εναντίον του Μνημονίου, ο Αδωνις δεν άντεξε :

 

«Δεν δέχομαι για να παίρνω ψήφους να λέω ψέματα στον κόσμο. Όταν ψηφίζαμε την εξίσωση ξέραμε ότι θα πάει προς τα πάνω. Αν νομίζετε ότι θα είστε συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση κάνετε λάθος! Έχει και η υπομονή τα όριά της με την υποκρισία! Θάλασσα τα κάνατε! 

Θα μας κάνετε και υποδείξεις; 

Αντί να κρύβεστε; 

Υπάρχουν όρια στην πολιτική υποκρισία του ΠΑΣΟΚ. 

Αν δεν σας αρέσει να φύγετε από την κυβέρνηση. Να αλλάξετε κόμμα. Γκρινιάζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ» της είπε.



 
iefimerida.gr
politikaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: