Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν μιλά ο Παυλόπουλος ξέρετε ποιος μιλά: ΝΑΙ στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Άμεση η αντίδραση του!


"Έτσι όπως έρχονται τα πράγματα είναι προτιμότερο, σεβόμενοι και τη Δικαιοσύνη, να γίνει η έρευνα το ταχύτερο δυνατό. Δεν ανακόπτει αυτή η έρευνα τη δουλειά που έχουν να κάνουν τα τρία κόμματα'', ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής "για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υποβολή της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης".
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον Real FM και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο υποστήριξε ότι...
'' είναι δεδομένο πως υπάρχει προεκλογική δέσμευση δια στόματος του Αντώνη Σαμαρά, ότι θα γίνει εξεταστική η οποία πρέπει να διερευνήσει τους όρους υπό τους οποίους μπήκαμε στο Μνημόνιο''.
Τώρα όταν μιλά ο Προκόπης, που σπάνια το κάνει, εσείς ξέρετε πολύ καλά ποιος μιλά..!

Εμείς απλά θα σας θυμίσουμε τι σας είχαμε πει, από τον Οκτώβριο τπυ 2010 με σχετική ανάρτηση, ότι έλεγε ο Κώστας Καραμανλής σε κατ ιδίαν συζητήσεις που είχε:

Καραμανλης: «Θα τον στείλω Ειδικό Δικαστήριο και μετά θα έχουμε δράματα ...»
Μπορεί ο Καραμανλής να μη μιλάει δημόσια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κρατάει το στόμα του κλειστό στις ιδιωτικές του συνομιλίες.
Σε μία από αυτές, χθες, φέρεται να είπε όταν έμαθε πως ο Παπανδρέου σχεδιάζει να εξαπολύσει προσωπική επίθεση εναντίον του:
«Θα τον στείλω στο Ειδικό Δικαστήριο και μετά θα έχουμε δράματα ...».
Η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού δεν είναι τυχαία, όπως τυχαίο δεν είναι ότι τα περί ... ειδικών δικαστηρίων «τριγυρνάνε» στην πολιτικο - δημοσιογραφική πιάτσα με αφορμή το ναυάγιο της επένδυσης στον Αστακό
Συγκρατείστε αυτή τη φράση γιατί σε λίγο θα αποδειχθεί ιστορική.
Ε Μ ΠΡΟ Σ  

Διαβάστε το άρθρο με τα σχόλια του και στο Olympia!

Δεν υπάρχουν σχόλια: