Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αμετανόητη για την πράξη της η... "σιγανοπαπαδιά"

Αδερφή ιερέα: "Να σαπίσει στη φυλακή" 

"Θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Το κακό που μας έκανε δεν μπορώ να το περιγράψω. Σε όλους μας, αλλά πιο πολύ στα τρία παιδάκια τους. Μέχρι και χθες, λίγο πριν αποκαλυφθούν τα όσα έκανε, μου έλεγε Έφη σ' αγαπώ. Και εγώ της έλεγα, Δώρα, θα το περάσουμε μαζί". Νόμιζα ότι θρηνεί για τον άνδρα της."
Τα συγκλονιστικά αυτά λόγια ανήκουν στην αδερφή του θύματος, του 51χρονου ιερέα, πατέρα 3 παιδιών που δολοφονήθηκε την Δευτέρα στην Ηλεία με οκτώ σφαίρες από τον εραστή της συζύγου, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες της Αστυνομίας.

Όπως η ίδια αναφέρει...

στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" που επικοινώνησε μαζί της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η παπαδιά δολοφόνησε τον αδερφό της και ουσιαστικά βρίσκεται πίσω από την στυγερή δολοφονία.
"Πώς να πάει εκεί το μυαλό μας; Τουλάχιστον τώρα που ξέρουμε ότι θα πάει φυλακή, νιώθουμε ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Η σατανική γυναίκα είχε σχεδιάσει τα πάντα μαζί με τον 40χρονο στα Κρέστενα Ηλείας, με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση", αναφέρει η ίδια.


Το προφίλ της "σατανικής" δολοφόνου


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η παπαδιά περιγράφεται από τους κατοίκους ως τη λιγομίλητη και καλοβαλμένη. Φαινόταν να προσέχει ιδιαίτερα τα παιδιά της, δίνοντας βαρύτητα στην μόρφωσή τους.


Σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού εμφανίζονταν στο πλάι του ιερέα και τραβούσε όλα τα περίεργα βλέμματα των χωριανών. Οι κακές γλώσσες στα Πυρά, έλεγαν για αυτήν ότι την είχαν δει κάποιες φορές να ντύνεται περισσότερο προκλητικά από όσο αρμόζει σε μία παπαδιά.


Κανείς ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε βρει κάτι να της προσάψει για την συμπεριφορά της. Όπως λέει κάτοικος του χωριού, φρόντιζε να είναι πάντα τυπική με όλους και να μην ακούγεται ποτέ για τα προσωπικά της.


Η καταγωγή της είναι από το Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου είναι και το πατρικό της, στο οποίο ζουν ακόμα και σήμερα οι γονείς της.


Από την Ηλεία και συγκεκριμένα από τα Κρέστενα κατάγεται και ο φερόμενος ως εραστής της, τον οποίο φημολογείται ότι τον γνωρίζει από μικρή ηλικία.


Αμετανόητη για την πράξη της


Αμετανόητη εμφανίζεται να είναι η παπαδιά που ήταν η ηθική αυτουργός της άγριας δολοφονίας του συζύγου της.


Η 43χρονη γυναίκα η οποία κρατείται από χθες Τρίτη έχει εκπλήξει τους πάντες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, καθώς παρά το γεγονός ότι το σατανικό σχέδιο της να οπλίσει το χέρι του 41χρονου εραστή της και να σκοτώσει τον ιερέα σύζυγό της αποκαλύφθηκε σχεδόν αμέσως, εκείνη δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για τίποτε.


Σύμφωνα με το ilialive.gr, και όλα αυτά ενώ από την πράξη της μένουν ολομόναχα τα τρία ανήλικα παιδιά της που πλέον δεν έχουν πατέρα, ενώ θα δουν και τη μητέρα τους να οδηγείται στη φυλακή.


Αντιθέτως ο εραστής της σατανικής γυναίκας που είναι και ο δράστης του φονικού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έχουν συμβεί.


Είναι πλέον βέβαιο πάντως από την πορεία των ερευνών ότι και το ζευγάρι των εραστών είχε προμελετήσει τις κινήσεις του, χωρίς ωστόσο να σχεδιάσουν κάθε λεπτομέρεια με αποτέλεσμα η σύζυγος κατά την ανάκριση να πέσει σε πολλές αντιφάσεις.



Διαβάστε σχετικά: Πώς η αστυνομία εξιχνίασε την άγρια δολοφονία του ιερέα - Τα πέντε «λάθη» του σατανικού ζεύγους των δολοφόνων 

Ομολόγησε η παπαδιά: Έτσι σχεδιάζαμε να σκοτώσουμε τον παπά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: