Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Γιώργος θέλει και πάλι να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!


Κουίζ: Μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα υποδύεται ότι στηρίζει τον Τσίπρα αλλά ταυτόχρονα «χτυπάει» κανονικά τον Βενιζέλο. Είναι το συγκρότημα που λέει επίσης ότι στηρίζει Σαμαρά. Το ίδιο συγκρότημα ξαναγράφει την ιστορία της πτώσης του Γιώργου Παπανδρέου.

Την ξαναγράφει για να ισχυριστεί ότι ήταν ανατροπή...
Αγνοώντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ο ίδιος από τον Ιούνιο του 11' παραιτηθεί και καλέσει τον Σαμαρά να αναλάβει την πρωθυπουργία. Ο Σαμαράς αρνήθηκε και φθάσαμε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μέσω του περίφημου δημοψηφίσματος. Στο οποίο, για το μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, το μείζον δεν ήταν το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εξέθεσε τη χώρα, αλλά το ποια ήταν η στάση του Βενιζέλου και κάνα δυο βουλευτών που μπορεί να θεωρηθούν δικοί του.

Ενώ όλοι θυμούνται ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χάλασε φιλίες πολλών χρόνων για να πείσει βουλευτές τότε να στηρίξουν την κυβέρνηση. Την κυβέρνηση Παπανδρέου. 
 
Ο οποίος κατηγορεί συνήθως για τα λάθη του τα συμφέροντα, αλλά έχει αποδείξει ότι τα παίζει στα δαχτυλάκια. Τώρα αφήνει το παιχνίδι να παίζεται σε βάρος της χώρας και της παράταξης. Μια χώρα και μια παράταξη που παραδόθηκαν σε τραγική κατάσταση.

Αντί, λοιπόν, να πει στο μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, το οποίο ο ίδιος είχε πει πως τον εκβίαζε, να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία, ο ίδιος διαβάζει τα σενάρια από τις παραλίες, όταν δεν κάνει ποδήλατο και κανό. Το ερώτημα είναι γιατί;

Δε θέλει απλά να πετύχει ο Βαγγέλης εκεί που απέτυχε αυτός; Θέλει να χρεοκοπήσει η χώρα; Είναι και αυτός μέλος του κόμματος της δραχμής; Ή θέλει να γίνουν όλα αυτά για να γίνει ο ίδιος ξανά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Οι περισσότεροι που τον ξέρουν διαλέγουν το τελευταίο.



ΑρΠα

Δεν υπάρχουν σχόλια: