Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Βούλα Παπαχρήστου: «Μολών λαβέ» και «Γ..α τον κωλότουρκο»! ( Φωτό & video )

Ζήτησε «συγγνώμη», αλλά...

Η δημόσια «συγγνώμη» της Βούλας Παπαχρήστου για το ρατσιστικό σχόλιο-ανέκδοτο που ανήρτησε στο Twitter δεν στάθηκε ικανή να πείσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να μην την αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Όπως όμως αποδεικνύουν κάποιες φωτογραφίες και σχόλια που η ίδια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό, πολύ πρόσφατα μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν έχει κάποιες ακραίες πεποιθήσεις, τις οποίες μάλιστα δεν διστάζει να μοιραστεί με τους «followers» της...

Την επομένη λοιπόν του μοιραίου, όπως αποδείχθηκε, tweet για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια, η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο Twitter, δίχως διάθεση απολογίας: «Έτσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! :-)».
Λίγες ημέρες νωρίτερα -στις 18 Ιουλίου- η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αναρτήσει μια επίμαχη φωτογραφία με ένα όπλο (!), το οποίο είχε πάνω του χαραγμένη τη φράση «Μολών λαβέ».
Ενώ, στις 22 Ιουλίου, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με αερομαχία ανάμεσα σε Έλληνα και Τούρκο πιλότο και τον εύγλωττο τίτλο «Γ..α τον κωλότουρκο»!
protothema 

Papaxristou Molon Lave 125

Ενώ την Κυριακή 22 Ιουλίου είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της ένα βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο «γάμα τον κωλότουρκο» το οποίο δείχνει μια αερομαχία ελληνικού μαχητικού με τουρκικό (δείτε το βίντεο παρακάτω).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα 23 Ιουλίου, την επόμενη του μοιραίου tweet για τους αφρικανούς και τα κουνούπια, έγραψε στο λογαριασμό της με καθόλου απολογητικό ύφος:
Έτσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! :-)
Papaxristou Tweet2 125
Ενώ το επίμαχο tweet της δεν είχε περάσει απαρατήρητο με κάποιους followers να την εγκαλούν και να ζητούν από την ίδια μέρα τον αποκλεισμό της...
Papaxristou Tweet2 555


Δεν υπάρχουν σχόλια: