Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ ζητούσε από τη Νομαρχία Αθηνών να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ για δική του εκδήλωση!

Το ΠΑΣΟΚ ζητούσε από τη Νομαρχία Αθηνών να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ για δική του εκδήλωση!ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ
Ένα έγγραφο που χρονολογείται από τον Μάιο του 2008 εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ - επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου - να ζητά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την πραγματοποίηση εκδήλωσης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Η επιστολή που δημοσιεύει το left.gr περιγράφει το αίτημα του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, προς τον Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό, ο οποίος εξελέγη με τη στήριξη του κόμματος.
Το ΠΑΣΟΚ, που...
ήταν τότε στην αντιπολίτευση ζητά από τη Νομαρχία το υπέρογκο αυτό ποσό για τη διοργάνωση του 23ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το οποίο χαρακτηρίζει ο μετέπειτα διοικητής του ΙΚΑ ως «σημαντικό γεγονός και παγκόσμια προβολή της χώρας» μας.
Προκαλεί ιδιαίτερη απορία γιατί έπρεπε οι φορολογούμενοι να πληρώσουν αυτό το υψηλό ποσό για τις εθιμοτυπικές εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Η απάντηση είναι προφανής: Το ΠΑΣΟΚ ήθελε να κάνει μία χλιδάτη εκδήλωση με τα συνήθη «θύματα» να πληρώνουν το λογαριασμό: Τους πολίτες.
Φυσικά η ανύπαρκτη διορατικότητα της ηγεσίας του κόμματος δεν «έβλεπε» ότι τι ταμείο της χώρας ήταν μείον...

Σχετικές φωτογραφίες:

cf80ceb1cf83cebfceba.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια: