Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η 'Λύση' εναπόκειται στον Πατριωτισμό Των Ελλήνων

Το αδιέξοδο της Πατρίδος μας είναι ορατό και μπορεί να αποτραπεί μόνον αν και εφόσον ενεργοποιηθεί η ανωτέρα έκκληση που πηγάζει από την μακραίωνη ιστορία και τα μεγάλα πεπρωμένα της Ελληνικής Φυλής. 
Όταν η Πατρίδα σέρνεται στα σκλαβοπάζαρα του διεθνιστικού νεοταξισμού από όλους τους δρόμους και ανάξιοι ταγοί, ξεκομμένοι από τον Ελληνισμό μας, ονομάζουν με περίσσιο θράσος και υποκρισία το σφαγείο ανάσα σωτηρίας, τότε η λύση εναπόκειται αποκλειστικά στον Πατριωτισμό των Ελλήνων πέρα από στημένους «νόμους».
Πάψε ελληνικέ λαέ αγαπημένε και χιλιοπροδομένε να προσμένεις από...
πολιτικάντικα χείλη αλαλάζοντα την ωδή της παγκόσμιας διακυβέρνησης να σε οδηγήσουν στην ξηρά αυτοί που σε οδήγησαν σκόπιμα και εκ σχεδίου στη ξέρα. Μην περιμένεις να σε οδηγήσουν στην επιβίωση δούλοι και περιούσια αφεντικά που σε θέλουν ημιθανή για να σου αφαιρέσουν τα κάλλη και έπειτα να σου αφαιρέσουν τελευταία την ίδια την ύπαρξή σου. Μα θα μας ξεχρεώσουν αυτοί που σωρεύουν νέα χρέη; Θα θωρακίσουν την Ελλάδα αυτοί που έχουν φέρει τους ξένους εισβολείς μέσα στην αυλή μας;

Στην περίπτωση του δεύτερου μνημονίου, που όπως λέγεται συντόμως θα ακολουθήσει και συνέχεια, και τη διαβόητη εκταμίευση του δανείου, φορτωθήκαμε 109 δις ευρώ επιπλέον με μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, εμπλοκή των ιδιωτών επενδυτών και μεγάλων των τραπεζιτών τοκογλύφων με την επίφαση ενός σχεδίου Μάρσαλ νέου τύπου. Πάρτε δηλαδή νεοταξίτες προύχοντες την βαθιά κουτάλα και καλή όρεξη. Ο δε πρωθυπουργός Παπανδρέου μας μίλησε για βιωσιμότητα του ελλείμματος και ανάπτυξη. Ναι, εξασφαλίστηκε η εκπόρνευση της Ελλάδος για άλλα 30 χρόνια με μηδενική παραγωγή και πληρωμή φόρου υποτέλειας στους δανειστές.

Κανένας ελληνικός πόρος δεν πρόκειται να καταλήξει στο ελληνικό ταμείο. Μονάχα ο μόχθος και το αίμα του Έλληνα πρόκειται να σμίξουν μεταξύ τους για να σβήσει ο εχθρός της παγκόσμιας εξουσίας που λέγεται ελληνική αναγέννηση. Ήρθε στη χώρα μας η υπουργός των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον και μας είπε πως δοκιμάζουνε τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες αν έχουν πραγματική θέληση για «επίλυση» των προβλημάτων. Και μας είπε για συναίνεση και σκύψιμο της κεφαλής ακόμα κι από τον λαό μας αφού έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη για να «σωθούμε». Και είπε πως θα έρθουν επενδύσεις φτάνει να βοηθήσουμε τις μεθοδεύσεις τους στα Βαλκάνια και να κάνουμε καλή κοινωνία με τον Τούρκο με φόντο πετρέλαιο και φυσικό αέριο ελληνικό.

Να δώσουμε διαπιστευτήρια καλού προσκυνητή μας ζητούνε αδέλφια. Στον Τούρκο που τον λένε καλό συνέταιρο στα ανόσια έργα του διεθνιστικού νεοταξισμού της υπερδύναμης που θα παραμείνει υπερδύναμη όσο εξυπηρετεί περιούσιες ανάγκες. Να παραδώσουμε γη, ύδωρ και ταυτότητες στα κοράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλουν. Μας το είπε και η Διεθνής Ομάδα κρίσεων των Σόρος, Ανάν και λοιπών ζητώντας να ξαρματώσουμε τα νησιά μας και να μειώσουμε χωρικά ύδατα ένεκα της διεθνούς ναυσιπλοΐας με αμφίβολες τουρκικές υποχωρήσεις και δωρεές ανούσιες ωστόσο στα δώδεκα μίλια, όταν το δικαίωμα ανταλλάσσεται με οπισθοχώρηση.

Το πωλητήριο στο μεταξύ που έχουν φορτώσει στους ώμους του Ελληνισμού μας συνεχίζεται αδιάκοπα. Μέσω του ταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι άρπαγες να παραλάβουν περιφερειακά αεροδρόμια, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, μεταλλευτικά δικαιώματα, μικρούς λιμένες και μαρίνες, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καζίνο. Παράλληλα η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να ανοίξει το επάγγελμα των ταξιτζήδων όχι για να αυξήσει το τζίρο και να δώσει θέσεις εργασίας σε Έλληνες αλλά για να αφαιμάξει τον Έλληνα επαγγελματία δίνοντας την αγορά για μια ακόμη φορά στις πολυεθνικές προς κερδοσκοπία.

Στο μεταξύ οι «σύμμαχοι» με καυτά … δάκρυα χαράς μέσα από τις εταιρίες εκτίμησης πιστοληπτικής ικανότητας βυθίζουν τη χώρα σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας. Προφανώς με απεριόριστο τερματισμό.

Και οι άλλοι σύμμαχοι των ελληνόφωνων και γραικύλων ηγετίσκων, οι λαθρομετανάστες, ως συμπληρωματικός προς τους τοκογλύφους στρατός κατοχής, βυθίζουν την Ελλάδα σε όλεθρο εγκλήματος. Στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακκαβιάς στο χάνι Δελβινακίου εντοπίστηκε νέο φορτίο ναρκωτικών αποτελούμενο από 58 κιλά κάνναβης. Και την ίδια στιγμή 4 από τους υποτιθέμενους κοινωνικούς αγωνιστές Μαροκινούς του μεγάρου Υπατίας συνελήφθησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών διότι οι βαλίτσες τους είχαν μέσα κλοπιμαία. Και στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ένα τεράστιο φορτίο από ναρκωτικά, χειροβομβίδες, πυροσωλήνες και σφαίρες για καλάσνικοφ.

Πάντως ο ΣΕΒ και οι ενταύθα τραπεζίτες μας έδειξαν πως εννοούν την ανάπτυξη της Ελλάδος με την πρόταση που κατέθεσαν στην κυβέρνηση. Ζητούν πιο σκληρά μέτρα λιτότητας. Μίλησαν για την ανάγκη υψηλής παραγωγικότητας και διεθνούς ανταγωνιστικότητας των αγαθών και υπηρεσιών που παράγει η χώρα, για την ανάγκη αυξημένης εγχώριας αποταμίευσης και την εισροή ξένων κεφαλαίων. Θέτουν ως μέσο επίτευξης του στόχου τους την μείωση του επιχειρηματικού κόστους. Αλλά όταν υπάρχει ασφυξία εγχώριας παραγωγής, αυτό επιτυγχάνεται με τα φτηνά μεροκάματα κυρίως λαθραίων και τη μείωση ελληνικών θέσεων εργασίας.

Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να συναινέσει στην εκπόρνευση από τους προαγωγούς ξένων συμφερόντων. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάς χρειάζεται Έλληνες εργάτες στην παραγωγή και Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα. Για αδέσμευτο λαό και ισχυρή Πατρίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: