Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο Άκης ετοιμάζεται για πόλεμο

Οι τελευταίες ετοιμασίες πριν από τη μάχη… 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δείχνει αποφασισμένος να περάσει στην αντεπίθεση, και να μην αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες και τα βαριά υπονοούμενα που έχουν εκτοξευτεί εναντίον του, ακόμη και μέσα από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με την αυριανή ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου της παραλαβής γερμανικών υποβρυχίων.
Ο άλλοτε στενότερος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, και διεκδικητής της ηγεσίας απέναντι στον Κώστα Σημίτη, φέρεται να ...
εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Δημήτρη Τσοβόλα, όταν ζήτησε από τον πάλαι ποτέ  «σύντροφό» του στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ να αναλάβει την εκπροσώπησή του, και πλέον αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα… κομπιάσει, έστω κι αν καταφερθεί κατά του κόμματος από τα σπλάχνα του οποίου προέρχεται.
Στο ΠΑΣΟΚ από την άλλη, προσεγγίζουν με ψυχραιμία την κατάσταση, μιας και αποτελεί ειλημμένη απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να φτάσει η υπόθεση ως το τέλος, και να μην μείνει καμία σκιά για το κυβερνών κόμμα. 
Ο Πρωθυπουργός άλλωστε ήταν ο πρώτος που είχε προσφερθεί «να ματώσει το ΠΑΣΟΚ», μετά τις εκλογές του 2004, με σχετική προτροπή του προς τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για κάθαρση στον δημόσιο βίο.
27.04.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: