Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Σαμαράς πατάει το “restart”

Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά ήταν διπλό. Και ξεκάθαρο. Χθες, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των αρχηγών του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διατύπωσε την εκτίμηση ότι «το μνημόνιο δεν βγαίνει», για τον Γιώργο Παπανδρέου, επομένως και για την Ελλάδα.
Με το μήνυμά του για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παρουσίασε το δικό του όραμα για το μέλλον της χώρας: «Επανεκκίνηση παντού».
Είναι ξεκάθαρο ότι ...
από τη στιγμή που το πρώτο ημίχρονο της ευρωπαϊκής δοκιμασίας για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε, ο Αντώνης Σαμαράς θα ρίξει το βάρος του στην ευθεία αμφισβήτηση της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου. Με την ταυτόχρονη παρουσίαση ρεαλιστικών προτάσεων για την έξοδο από την κρίση, ώστε να υπερβεί την επιχειρηματολογία του ΠΑΣΟΚ για «ανέξοδη κριτική» από την πλευρά της Συγγρού.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, ο Αντώνης Σαμαράς δίνει μεγάλη έμφαση στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου του Ζαππείου, όπου ουσιαστικά θα επικαιροποιήσει το «αντι-μνημόνιο». Και παράλληλα, θα επιχειρήσει να δείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος, τον οποίο μονάχα η ΝΔ μπορεί να προσφέρει.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: