Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Μεϊμαράκης ανοίγει τη Ρηγίλλης!

Η Ρηγίλλης, η ιστορική έδρα της Νέας Δημοκρατίας, πριν ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει τη μετακόμιση των κεντρικών υπηρεσιών του κόμματος στα μοντέρνα γραφεία της Συγγρού, αναμένεται σύντομα να αποκτήσει και πάλι ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», Βαγγέλης Μεϊμαράκης, βρίσκεται στην τελική ευθεία της μετακόμισης των υπηρεσιών του κεντροδεξιού «think tank» στο νεοκλασικό του κέντρου των Αθηνών, εξέλιξη που θα συνεπάγεται ότι η Ρηγίλλης θα γίνει και πάλι σημείο συνάντησης.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει ...
εισηγηθεί στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά να προηγηθεί ανακαίνιση του χώρου, που έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ωστόσο ότι η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες, και έτσι η μετακόμιση επιταχύνεται. Το κόστος του ενοικίου θα το αναλάβει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας, το οποίο χρηματοδοτείται αυτοτελώς από το κράτος, και σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη των γραφείων που σήμερα νοικιάζει, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, θα συμβάλλει στην περαιτέρω οικονομία κλίμακας, που επιχειρεί ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Θανάσης Σκορδάς.
Μετά τη μετακόμιση, αναμένεται να ενεργοποιηθεί περισσότερο το Ινστιτούτο, με εκδηλώσεις και δημόσιες παρεμβάσεις, καθώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διατηρεί αυτόνομη και διακριτή πολιτική παρουσία, στο πλευρό ωστόσο του Αντώνη Σαμαρά, μετά τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: