Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ποιον Βαλεντίνο ; Βγάλε...Ντίνο ό,τι έχεις !

Όλα τα είχε η παράγκα,   η γιορτή των ερωτευμένων της έλειπε. 
Η ημέρα αυτού του αγίου φλούφλη, του Βαλεντίνου ! Σιγά τα ωά! 
Τον έρωτα τον γιορτάζουν αυτοί που δεν τον έχουν, οι υπόλοιποι απλώς... τον απολαμβάνουν. 
Στην Ελλάδα άλλη μέρα και άλλη γιορτή χρειαζόμαστε! Όχι των ερωτευμένων! 
Των αυνανισμένων… 
Αυτή είναι η μέρα που μας ταιριάζει και θα τη γιορτάζαμε με την ψυχή μας!  
Τέτοια μακακία που μας έχει βαρέσει  και σαν πολίτες, σαν λαός, έχουμε πάντα εκλεκτούς μας στη διοίκηση της χώρας, πάντα αυτούς που την καταστρέφουν … Και που μετά από δυο-τρία  χρόνια έρχονται και ξαναζητάνε την ψήφο μας, γιατί οι μακάκες ξεχνάμε όλοι τι τραβήξαμε από τους ίδιους, που κάνουν σαν το φίλο μας που τον... έχουμε δανείσει ένα σωρό λεφτά και μόλις μας βλέπει, μας χαιρετάει, αλλά, κουβέντα για το χρέος  καμία. 
Ποιος μακάκας από εμάς θα μπορούσε να πιστέψει ποτέ ότι τη χώρα θα την έφταναν εκεί που την έφτασαν; 
Πού; Πουθενά στον κόσμο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρα, ούτε καν στην Αφρική που παλιά κοροϊδεύαμε, πουθενά, που να κυβερνάται από δυο-τρεις υπαλλήλους απεσταλμένους από τους δανειστές της!  Αυτό, δεν θα έφτανε  να μην κυκλοφορούν πουθενά, να χαθούν από προσώπου γης όλοι αυτοί που ξεδιάντροπα βγαίνουν με θράσος και ζητάνε και τα ρέστα;  Και δεν είναι ένα κόμμα, δεν είναι δυο... 
Είναι άπαντες!  Και οι πρώην και οι επόμενοι και οι νυν, αλλά και οι άλλοι οι μικροί που για μικροκομματικά οφέλη υποστηρίζουν όποια ανωμαλία βρεθεί σε αυτήν τη χώρα, που απλώς θα τους φέρει λίγο στον αφρό, για να τους τραβήξει λιγάκι η κάμερα…  Όλοι οι μακάκες που μας φτάσανε στο απόγειο της ξεφτίλας, λιγάκι ιστορία δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους;  Αυτός ο λαός μια ζωή παλεύει με εισβολείς, δίνει μάχες, σκοτώνεται για αυτή τη χώρα, για ένα τόπο που τον πονάει και τον σέβεται, τον αγαπάει!  
Κι εσείς, βρε κερατάδες, την παραδώσατε  τη χώρα, την πουλήσατε τζάμπα, για να έρχεται ένα ανθύπατος,  που δεν ξέρει ούτε μια  παραλία της Ρόδου, όχι ιστορία αυτής της χώρας, να μας λέει, πουλήστε ό,τι έχετε και δεν έχετε για να επιβιώσετε..   
Τι άλλο θέλετε για να αυτοκτονήσετε, να πάτε να πέσετε από το παράθυρο; Πηγαίνετε εκεί που βρίσκεται το άγαλμα του Λεωνίδα και κοιτάξτε τον! Κοιτάξτε μετά και τον εαυτό σας στον καθρέφτη και φτύστε τον. 
Εκείνος, ο Λεωνίδας με 300 Σπαρτιάτες  σταμάτησε ολόκληρο Περσικό στρατό! Εσείς με 300 εκατομμύρια μίζες έχετε δείξει όλες τις ανοιχτές πόρτες της πατρίδας μας, για να μπούνε Ευρωπαίοι να την κατακτήσουν και Πακιστανοί να την ξεφτιλίσουν!   
Τι διάολο τελικά;  
Ο ελληνικός λαός  έχει χάσει τα πάντα και εσείς μόνο τη ντροπή; 
Δεν ντρέπεται κανένας από εσάς για αυτό που συμβαίνει γύρω μας;  
Προσέξτε όμως καλά κάτι: Οι διαμαρτυρίες  που βλέπετε και τις περνάτε στο ντούκου είναι απο αυτούς που έχουν να χάσουν κάτι, και για να μην χάσουν πιο πολλά, τερματίζουν μετά από πέντε-δέκα μέρες! 
Μη γίνει μόνο τίποτε και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, και βγούνε στο δρόμο αυτοί που δεν έχουν τίποτε άλλο να χάσουν, που δεν τους αφήσατε τίποτε, ούτε καν μια ελπίδα! 
Τότε είναι που δεν θα αφήσουν και σε εσάς τίποτε όρθιο! 
Και είναι και πολλοί  και κάθε μέρα περισσότεροι! 
Αυτούς να κοιτάτε και όχι κάτι γιατρούς και κάτι μεγαλοαγρότες …
Έγραψε ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
kapistri 

Δεν υπάρχουν σχόλια: