Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Διαμαρτυρόμαστε για ΝΕΑ εκπομπή της Αλ Σάλεχ στην ΕΡΤ..

Με το που έγινε ο ανασχηματισμός , η υπεύθυνη σύμβουλος του γραφείου του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Βούγια, Σύρια στην καταγωγή Άφρα Αλ Σάλεχ (άραγε με τί προσόντα την προσέλαβε εκεί και εάν είχε όντος προσόντα γιατί δεν την κράτησε ο επόμενος..?), βρέθηκε άνεργη (και όπως λέει στην σελίδα της στο facebook η ίδια http://www.facebook.com/home.php?#!/afroditealsalech?v=wall&ref=ts αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα... αλλά δεν έκατσε ούτε ώρα στην ουσία άνεργη...

Το σύστημα του ΠΑΣΟΚ, πρόλαβε να της δώσει εκπομπή στην ΕΡΤ (τώρα θα την τρώμε και στην μάπα) με τίτλο εκπομπής ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Η εκπομπή αυτή θα έχει φυσικά ΠΑΡΑΓΩΓΟ (όχι προαγωγό , αν και δεν είμαι σίγουρος..) την ίδια (θα τα αρπάζει και από αυτό το πόστο..) και πρωταγωνίστρια την ίδια..

Θα τα αρπάζει από 2-3 διαφορετικά πόστα.
Εκτιμώ ότι και οι διάφοροι αλλοδαποί που θα πέρνουν μέρος στην εκπομπή της , θα παίρνουν και αυτοί το κατιτίς τους..

Υπολογίστε κόστος εκπομπής περίπου τα χρήματα που παίρνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την εκπομπή του κάπου 60.000-65.000 ευρώ ( http://www.facebook.com/l/1cea727HqRtZjMjv4NfQ9YUhe0Q;www.yupi.gr/gossip/c13486/Spyros_Papadopoylos.html )

Όλα αυτά τα χρήματα θα τα πληρώνετε όλοι ΕΣΕΙΣ.. Ενώ η Κυβέρνηση αυξάνει το πετρέλαιο θέρμανσης στην τιμή του 1.25 ευρώ το λίτρο για να μαζέψει χρήματα (έτσι λέει , διότι εγώ πιστεύω ότι το κάνει για να διαλύσει την κοινωνία και το Κράτος..) , ενω έχει χρήματα για τέτειου είδους εκπομπές..

Όλοι εσείς που διαβάζετε αυτό το μήνυμα , θα πρέπει να δώσετε την είδηση στους οικείους σας , στους φίλους σας ,στα blogs κτλπ για να μάθουν που ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ η συμμορία του ΠΑΣΟΚ..

Συνάμα διαμαρτυρόμαστε στην ΕΡΤ σε αυτή την φόρμα επικοινωνίας http://www.facebook.com/l/1cea7WdDyqLhWp5Ozy_ZAIKDZlw;www.ert.gr/contact/contact/2 γράφοντας ότι μας τραβάει η ψυχή μας ή τα κάτωθι:

" Αίσχος στην διοίκηση της ΕΡΤ ! 
Τα λεφτά μας τα κλέβετε και τα δίνετε σε αλλοδαπές γυναίκες ελευθέρων ηθών που τα τρώνε μαζι με τους φίλους τους Λαθρομετανάστες! 
Η Αθήνα ποτέ δεν είχε άλλη φυλή εκτός της Ελληνικής. 
Όλοι οι άλλοι που ήρθαν στην Ελλάδα με το πέρασμα του χρόνου, ήρθαν ως εισβολείς.. Τέτοιοι είναι και οι εκατομμύρια Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από τις διάφορες χώρες που εισέβαλαν (Αλβανία , Πακιστάν , Σομαλία , Μπαγκλαντές , Αφγανιστάν , Ιράν , Ιράκ κτλπ) στην Πατρίδα μας. 
Εάν θέλετε να κάνετε μια σωστή εκπομπή θα πρέπει να την ονομάσετε ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.."

Επίσης προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους μας για να έρθουν στις ομάδες μας για να ενημερωθούν για τον αγώνα μας , διότι η ενημέρωση είναι η ΑΡΧΗ του ΑΓΩΝΑ..
http://www.facebook.com/group.php?gid=305055493553

Συνάμα μεγαλώνουμε την δύναμη μας προσθέτοντας νέα μέλη και γίνονται οι διαδικτυακές μας διαμαρτυρίες ισχυρότερες.. Σκεφτείτε ότι οι ομάδες μας αριθμούν σε 13.000 άτομα τα οποία, τα περισσότερα στέλνουν email διαμαρτυρίας..

Κατεβάσαμε (όλοι μαζί ) διαδικτυακές στημένες δημοσκοπήσεις από τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites του συστήματος και στείλαμε χιλιάδες email διαμαρτυρίας σε διάφορα sites των ΜΜΕ , με αποτέλεσμα η εφημερίδα Βήμα και Ελευθεροτυπία να μας κάνουν επίθεση, η Τατιανα Στεφανίδου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της για 2 ημέρες , όταν της έστειλαν τα μέλη μας χιλιάδες email διαμαρτυρίας , μέχρι και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (όπου έγινε ιδιαίτερη μνεία για εμάς μέσα στην βουλή ότι έλαβαν χιλιάδες email που τους απειλούν ).

Αναλογιστείτε την δύναμη των 50.000 ατόμων.. Γιαυτό φέρτε τους φίλους σας , διότι ο Σεπτέμβρης ξεκινάει για τα καλά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: