Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Εργολάβοι της κ... τούμπας

Εδώ και ημέρες έχει επισημανθεί η στροφή στην γραμμή που ακολουθεί το Συγκρότημα Λαμπράκη. Που ξέχασε εν μια νυκτί την ανεπάρκεια του Jeffry, και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αντί να περιμένει πότε θα κάνει το ΠΑΣΟΚ εποικοδομητική αντιπολίτευση για «να πέσει η Δεξιά», επιχειρεί το Συγκρότημα να χαράξει την γραμμή που θεωρεί εκείνο ως αντιπολιτευτικά χρηστική.

Σήμερα λοιπόν, μέσω των «Νέων», που ιστορικά αφορούν τη... λαϊκούρα των αναγνωστών των κεντροαριστερού Τύπου, παραθέτει δηλώσεις στελεχών της ΝΔ το 2000, τότε που επιχειρηματολογούσαν υπέρ των πρόωρων εκλογών μέσω της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναμενόμενη η επιλογή των «Νέων». Για να μην υπάρχουν όμως στον αέρα ερωτήματα περί της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας της εφημερίδας, θα ήταν πρέπον να δημοσιεύσει τα πρωτοσέλιδα του 1989.
Για να θυμηθούμε... πόσο στήριζε τότε την αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατική Παράταξη, και τι γνώμη είχε για τον μπαμπά του Jeffry.

Γιατί, τη γνώμη του Συγκροτήματος για τον Jeffry, την έχουμε πιο πρόσφατη και κρυστάλλινη: «Παραιτηθείτε κύριε πρόεδρε», τον καλούσε το «Βήμα», το έτερο μακρύ χέρι του Συγκροτήματος, την επομένη της εκλογικής ήττας του 2007.
Για το καλό του το έλεγε φυσικά.
Αν το είχε πράξει, δεν θα είχαμε μάθε ποτέ ούτε ότι γκρεμοτσακίστηκε από το ποδήλατο, ούτε ότι κόντεψε να πνιγεί στο Αιγαίο, κάνοντας κανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: