Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, επίσης, ανέφερε μια ιστορία για την… προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας με τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Ειδικότερα, αν και επέστρεψε έπειτα από καιρό στις τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε να εκμυστηρευθεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία για τον άλλοτε βουλευτή του κόμματός του και στη συνέχεια πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα πρόβλημα στην Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και πέριξ. Εκεί θα φανεί πόσες έδρες θα πάρει. Εκεί πρέπει να προσέξει διάφορα πράγματα που έχουν αναδειχθεί», ανέφερε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όταν ρωτήθηκε αν εννοεί τον Κυριάκο Βελόπουλο, σημείωσε: «Ο Βελόπουλος δεν είναι από δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996. Τον πήρα να τον φέρω στον Έβερτ. Και μου λέει ο Έβερτ "είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής δεν μπορώ να τον φέρω". Ήταν οικογενειακώς ΠΑΣΟΚ, δεν είναι κακό αυτό».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έχει εγκλωβιστεί σε μια καταχνιά επί 3 χρόνια, σε μια καχεξία, έψαχνε να βρει κάτι, του έκατσε αυτό, αλλά δεν περνάει στον κόσμο», σχολίασε για τις παρακολουθήσεις. «Εγώ στοιχηματίζω ότι το άνοιγμα της ψαλίδας θα είναι πάνω από 6 μονάδες. Στην πρώτη κάλπη. Στη δεύτερη θα είναι πολύ μεγαλύτερο».