Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Τριπλό το κακό!

Η αγωνία ορισμένων υπουργών σας, κύριε Πρόεδρε, να πρωτεύσουν στις προσεχείς εκλογές στην εκλογική τους περιφέρεια τους αποσπά από τα καθήκοντά τους.
Τριπλό το κακό!

Όπως και να το κάνουμε δεν είναι για το καλό του τόπου να έχουν ρίξει ορισμένοι υπουργοί λευκή πετσέτα με τα του αντικειμένου τους και να ασχολούνται μόνο με τα της εκλογής τους. 
Δεν είναι καλό και για την κυβέρνησή σας, καθώς η αυτοδυναμία θα κριθεί από το παθητικό στην άμυνα. Κι όταν οι... υπουργοί σας εγκαταλείπουν το πόστο τους για να τρέξουν στην εκλογική τους περιφέρεια, είναι σαν ο αμυντικός να αφήνει τη θέση του και να πηγαίνει στην εξέδρα για να φάει σάμαλι. Εκείνη την ώρα αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες και ο αντίπαλος αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα.

Το δεύτερο κακό είναι ότι στην προσπάθειά τους να προβληθούν οι εν λόγω υπουργοί κάνουν δηλώσεις που ξεπερνούν τα όρια και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνησή σας.

Και φτάνουμε στο τρίτο κακό! Όποιος θέλει να βγει πρώτος στην εκλογική του περιφέρεια έχει … άλλες βλέψεις. Και αυτό δεν είναι κακό, το να έχει, δηλαδή, ο άνθρωπος φιλοδοξίες. Το κακό είναι το timing που θα έλεγαν και οι σύμβουλοί σας.

Ο φιλελεύθερος

Καλημέρα Κύριε Πρόεδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια: