Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Το μέτωπο των ηλιθίων μας απειλεί και πάλι...

Οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα δεν αρκούν για να κτιστεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας, γεγονός που εντείνει την ανησυχία για τον χειμώνα. 
Οι ειδικοί προειδοποιούν για ένα νέο κύμα της φονικής πανδημίας και οι αναφορές από τις εντατικές των νοσοκομείων ενισχύουν τις απόψεις τους. 
Το μέτωπο των ηλιθίων απειλεί για άλλη μία φορά την ίδια την χώρα. 
Αποφύγαμε τις κρεμάλες του '12, το «όχι» του '15 και θα «πάμε» από βλακεία…
Καλή ή κακή κίνηση το sms που θα υπενθυμίζει στους ανεμβολίαστους την υποχρέωσή τους απέναντι στους ίδιους, τις οικογένειές τους και στους συμπολίτες τους; 
Κατά τα φαινόμενα είναι μάταιος κόπος. Διαφορετικά θα έπρεπε ήδη να έχουμε παρατηρήσει αύξηση των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα. Ωστόσο, η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή της για να πείσει όσους περισσότερους μπορεί.

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να δούμε εκατόμβες νεκρών για να παρατηρήσουμε εικόνες συνωστισμού στα εμβολιαστικά κέντρα.
Αλλά όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δύσκολα θα αποφύγουμε τα χειρότερα. Και ναι μεν η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται αυτή την φορά να κλείσει την οικονομία, αλλά κι αυτό μένει να το δούμε στην πράξη.

Η αλήθεια των αριθμών πάντως είναι τρομακτική! Οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα αναφέρονται στα ακόλουθα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Εντός παρένθεσης είναι ο αντίστοιχος μέσος όρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Κάτω των 18 ετών: 94,9% (87,3%). 18 – 24 ετών: 53,1% (40,7%). 25 – 49 ετών: 40,1% (31,5%). 50 – 59 ετών: 28,5% (18,5%). 60 – 69 ετών: 21,5% (14,8%). 70 – 79 ετών: 18,5% (12,2%). 80 ετών και άνω: 27,1% (13,2%). Υγειονομικοί 18,7% (19,5%).

Πριν από δύο εβδομάδες η αναπληρωτής υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία είναι ταυτόχρονα μία κορυφαία επιστήμονας, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook για τα εμβόλια και για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση είναι ανατριχιαστικά και δείχνουν ότι η επίλυση του προβλήματος δεν είναι τόσο απλή και μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες κάπου αλλού. Το αντιεμβολιαστικό κίνημα στην Ελλάδα είναι παιδί γονιού που γέννησε και άλλα τέρατα την τελευταία δεκαετία. Ο γονέας είναι η βαθιά κρίση του εκπαιδευτικού συστήματος.

Σας παραθέτουμε χωρίς σχόλια κάποια «σχόλια» των χρηστών του Facebook, κάτω από την ανάρτηση της κας Γκάγκα. Κι έπειτα ας αναρωτηθούμε τι άλλο πρέπει να κάνει η ελληνική Πολιτεία. Τα sms δεν θα αποδώσουν. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει για να προστατευτούν αυτοί που το θέλουν!
Τα σχόλια του μίσους


(Διατηρείται η ορθογραφία και η σύνταξη των χρηστών)


- Δεν ντρέπεστε πόσο ψέμα ποια, παίζετε με τις ζωές μας τις ζωές των παιδιών για ένα εμβόλιο λες και είναι η σωτηρία του κόσμου ... κρούσματα ψεύτικα δηλωμένα ...θάνατοι που βολεύει ψεύτικοι και αυτο , η αλήθεια άραγε που κρύβετε μόνο εσείς την ξέρετε γιατί τόσος ντόρος για το εμβόλιο αν νοιαζόσασταν κανονικά θα κοιτούσατε να κάνετε ένα σωστό και δυνατό σύστημα υγείας .. σπόνσορας για εσάς είναι μόνο το εμβόλιο ....Σωστό η λάθος ;; κυρία μου ....

- Πείτε καλύτερα για αυτούς που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό και γιατί νοσηλεύονται οι πλήρης εμβολιασμένοι και αφήστε τα υπόλοιπα παραμύθια!

- Να μας δώσεις να σε ενημερώσουμε για τις παρενέργειες των εμβολίων με περιστατικά που το βίωσαν αυτοπροσώπως. Μια δοκιμή και θα πειστείς. Δε ντρέπεστε ρε.

- Καντε εναν ειλικρινη, δημοσιο, ζωντανο διαλογο με παραθεση στοιχειων και απο την πλευρα σας και απο την πλευρα των σκεπτικιστων επιστημονων! Αυτοι παραθετουν στοιχεια/ερευνες/μελετες για τεκμηριωση των ισχυρισμων τους και δεν κανουν ξερες ανακοινωσεις. Δεν παπαγαλιζουν τις ανακοινωσεις του διαπλεκομενου ΠοΥ και του cdc

Παραθετουν στοιχεια. Αυτη ειναι η διαφορα. Αυτους τους κυνηγατε μεσω των μεσων δικτυωσης, αντι να τους αντιμετωπισετε στα ισα, κοιτατε να κανετε κυνηγι και να φιμωνετε οσους μεταδιδουν αυτες τις ερευνες. Περιμενετε στ' αληθεια λοιπον με τετοιες μεθοδους, με διχασμο, με εμμεσους και αμεσους εκβιασμους να σας εμπιστευθει ο κοσμος;

- Καλό θα ηταν να αναφέρετε και τους θανάτους νέων μετά από εμβόλιασμο, δυστυχώς δεν το κάνετε, οπότε πως ακριβώς θέλετε να αντιδράσει ο κόσμος;;;

- Σας βολεύουν τόσο πολύ τέτοιοι θάνατοι, για να προωθήσετε το εμβόλιο.

Σε σημείο που αναρωτιέμαι αν βάζετε το χεράκι σας...

Κι αφού οι τρεις θάνατοι από κορονοϊο είναι τόσο σημαντικός αριθμός, για πείτε μας ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΑΡΩΝ συνέβησαν μετά τον εμβολιασμό; Έστω και τρεις, υποθέτω με τα λεγόμενά σας, είναι πολλοί ...

- Θα μου απαντησετε σας παρακαλω στις εξης ερωτησεις. 
1. Εχει οριστικη αδεια το εμβολιου???Αν ναι να δημοσιευτει να την δει ο κοσμος!!!!
2. Ποιες ειναι οι παρενεργειες του εμβολιου??? 
3.ποια τα συστατικα του εμβολιου??? 
4 .υπαρχει εντυπο παρενεργειων απο την ιδια την εταιρεια το οποιο συνοδευει το κουτι του σκευασματος??αν ναι να το δουμε παρακαλω!! 
5.Συνταγογραφειται απο γιατρους το συγκεκριμενο εμβολιο????Αν οχι γιατι??? Γιατι δεν υπαρχει στα φαρμακεια????Γιατι ενας μεγαλος αριθμος γιατρων προτιμησαν να βγουν σε αναστολη και οχι να λαβουν το συγκεκριμενο εμβολιο???????
Υπαρχουν θανατοι ακομα και μικρων παιδιων 15 16 17 19 ετων !!!!! Το γνωριζετε??? Υπαρχουν παραλησιες σε νεαρα ατομα .Το γνωριζετε???? 
Υπαρχουν ξαφνικοι θανατοι ανθρωπων αμεσως μετα τον εμβολιασμο τους. Το γνωριζετε??? Πως λοιπον εσεις κανετε εκκληση να εμβολιαστουμε?? Αναλαμβανετε την ευθυνη???? 
Μου υπογραφετε οτι το εμβολιο ειναι ασφαλες????Αναλαμβανετε την ευθυνη αν θα μου συμβει κατι μη αναστρεψιμο μετα τον εμβολιασμο μου η ακομα και θανατος??? Σε τελικη αναλυση γιατι τοση επιμονη να λαβει ο γενικος πλυθησμος αυτα τα σκευασματα???? Υπαρχει κατι που δεν γνωριζουμε
Να σας απαντησω εγω σε αυτο .Σιγουρα υπαρχει κατι και αυτο το κατι δεν εχει να κανει με την υγεια, δεν εχει να κανει με την ιατρικη επιστημη, δεν εχει να κανει με καμμια πανδημια !!!Απαντηστε μας λοιπον ολα αυτα τα τοσο απλα αλλα καιρια ερωτηματα δειχτε μας την οριστικη αδεια του εμβολιουκαι εμεις θα το σκεφτουμε μετα!!!! Αν δεν μπορειτε να απαντησετε η δεν εχετε στοιχεια τεκμηριωμενα γιαυτα τα οποια λετε καλο θα ηταν να μην το κανετε!!!!Ο θανατος κυρια μου δεν ειναι παρενεργεια ειναι δολοφονια!!!!!!!!

Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@liberal.gr


1 σχόλιο:

aik είπε...

Παλι βριζεις ρε πουτανοσπερμα,κωλε της μαιμους;Επειδη κοιμουνται οι εισαγγελεις,πηρες θαρρος,ή νομιζεις οτι θα σε καλυψει το Μαξιμου;Πού ανακαλυψες το τειχος ανοσιας;Ποιος μαλακας σου δωσε τα νουμερα,ή τα βγαλες απο το ακατοικητο;Δεν ειναι οτι λες καποιους ηλιθιουςπεριπου 4 μυρια,χωρια τοςαλλοδαπους].Ειναι οτι τους νομιζεις κιολας.Δεν κοιτας που τ'αφεντικο σου κατεστρεψε το ΕΣΥ,δεν φερνει φαρμακα δολοφονοντας ανθρωπους μας την λες.Λιγα τα ψωμια σου γεωσκωληκα.