Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο Κωστάκης αυτοκτόνησε με κορονοϊό

Η πολιτική ορθότητα επιτάσσει να μην μαλώνουμε τους αρνητές και τους αντιεμβολιαστές. Να μην τους κουνάμε το δάχτυλο, για κάθε βλακεία που λένε προκειμένου να καταρρίψουν την επιστήμη και τα θαύματά της. Με πειθώ, υποστηρίζουν, θα καταφέρουμε να αλλάξουν θεώρηση και να εμβολιαστούν. 
Κι αν πριν καταφέρουμε να τους πείσουμε, προλάβουν να πείσουν εκείνοι κάποιον κακόμοιρο να μην κάνει το εμβόλιο;
Θα εξηγήσω αμέσως τον κίνδυνο για τον οποίο μιλάω, με μια αληθινή ιστορία. Για λόγους σεβασμού... στα πρόσωπα θα αλλάξω ονόματα και χώρους. 
Σε ένα χωριό της Μακεδονίας, προχθές έγινε η κηδεία του 56χρονου Κωστάκη. Πέθανε από κορονοϊό μετά από κάποιες μέρες νοσηλείας στην εντατική. 
Ο Κωστάκης είχε φύγει πριν από πολλά χρόνια στο εξωτερικό, εργάστηκε σκληρά, έκανε προκοπή, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά. 
Ένας άνθρωπος καμάρι, για τη μάνα, την αδελφή του, τον τόπο του. Αγόρασε σπίτι στην καινούργια πατρίδα του, έφτιαξε κι ένα ωραίο σπίτι στο χωριό του, όπου ερχόταν οικογενειακώς τα καλοκαίρια. Όλοι καλοτύχιζαν τον Κωστάκη. Κι αυτό το καλοκαίρι έφτασε στην Ελλάδα. Ανεμβολίαστος. Από άποψη. Ούτε μάσκα, φορούσε. 
Ήταν τόσο πεπεισμένος ότι όλο αυτό ήταν μια συνωμοσία, ένα κατασκεύασμα για άλλους σκοπούς.
Είχε φτάσει μέχρι το σημείο να «απειλεί» την μάνα του, πως αν εκείνη εμβολιαστεί δεν θα πατήσει ποτέ ξανά το πόδι του στο χωριό. 
Η κυρία Λενιώ που όλη της ζωή της την έζησε στο χωριό, αγνόησε τον ψυχολογικό πόλεμο του γιου της. Εμβολιάστηκε. 
Εκείνος τελικά το πάτησε το πόδι του στο χωριό μετά από ένα 10ημερο διακοπών σε νησί. Με τα πρώτα συμπτώματα τον πήγαν στο νοσοκομείο. Διασωληνώθηκε. «Είναι σταθερά» έλεγε η κ. Λενιώ στους παιδικούς φίλους του γιού της. Ο Κωστάκης είχε ευπάθεια στα πνευμόνια. Πέθανε. Στην Ελλάδα, στις διακοπές του.

Η μάνα, η γυναίκα του και τρία παιδιά του, αποχαιρέτησαν ένα φέρετρο, τυλιγμένο σε πλαστικό. 
Όλο το χωριό εμφανίστηκε στον περίβολο της εκκλησίας φορώντας μάσκα. Ακόμη κι εκείνοι που καμάρωναν μέχρι τότε ότι δεν φοράνε το… φίμωτρο της παγκόσμιας συνωμοσίας. 
Ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης πέθανε. Θα μπορούσε να είχε πείσει την μάνα του ή την αδελφή του ή κάποιον άλλο πόσο κακά είναι τα εμβόλια, η μάσκα, η προστασία. Με τον... χειροπιαστό θάνατό του, ίσως σώσει κάποιον από τους συγχωριανούς του που είδαν πως είναι να αυτοκτονείς με κορονοιό.

1 σχόλιο:

aik είπε...

Οπως περιπου αυτες τις μερες ενας πιο νεος,αρνητης των παντων,μας αφησε απο πνευμονια και γιατι δεν πηρε εξαρχης φαρμακα και γιατι στη Θεσ/νικη δεν ειχε ΜΕΘ[Τον στειλαν στις Σερρες]Η πολιτικη ορθοτητα επιβαλλει και μια απαλλαγη απο ολα αυτα τα φαιδρα υποκειμενα, που με αλαλαγμους και παραλογα επιχειρηματα 8χρονου που ψευδεται,απειλωντας προσπαθουν να πεισουν υπερ του εμβολιου.Ουτε ενας κρετινος δεν θα τους πιστευε.Και φυσικα,ουδεποτε τα αργυρωνυτα ΜΜΕ δεν φιλοξενουν ενα πανελ επιστημονικων επιχειρηματων και των δυο πλευρων Ετσι καταληγουμε σε σταυρους και Παναγιτσες.Οσο ενοχος ειναι ο καλογερος με τον σταυρο,αλλο τοσο και το πληρωμενο σουργελο με τα μπλε γυαλια.