Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

«Τσαρλατάνοι οι γιατροί που εμπλέκονται με αντιεμβολιαστές - Πρέπει να τιμωρηθούν»

Με σκληρή γλώσσα μίλησαν η Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους για τις συναθροίσεις του αντιεμβολιαστικού κινήματος.
Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χαρακτήρισε «τσαρλατάνους» τους υγειονομικούς που συμμετέχουν σε αυτό το κίνημα.
Αρχικά, η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρία Θεοδωρίδου, ανέφερε σχετικά με τις συναθροίσεις αντιεμβολιαστών το τελευταίο διάστημα:...
«Συχνά με ρωτούν τι θα έλεγα σε αυτά τα άτομα. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν έχουν αυτιά να ακούσουν και προσπαθούν να πείσουν και εκείνους που θέλουν να εμβολιαστούν για το αντίθετο. Νομίζω πως τους έχουμε δώσει πολύ χώρο για να ακουστούν. Αν υπάρξουν συνέπειες από τις συναθροίσεις αυτές, κάποιοι θα κατανοήσουν πόσο λάθος ήταν, αν καταλήξουν στα νοσοκομεία».

Με ακόμα πιο σκληρά λόγια μίλησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του για τους υγειονομικούς που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις:
«Η συμμετοχή γιατρών και οι διαφορετικές απόψεις γιατρών που συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα είναι κάτι πολύ σοβαρό. 
Δεν είναι θέμα δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης της άποψης ενός ατόμου» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: 
«Κάποιος υγειονομικός είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες. Είναι υποχρέωση του συντάγματος να τιμωρήσουν τους γιατρούς που αρνούνται αυτούς τους κανόνες. Οι γιατροί που εκπέμπουν μήνυμα παραπληροφόρησης πρέπει να τιμωρηθούν».
Για να καταλήξει ο κ. Θεμιστοκλέους: «Ο αντιεμβολιασμός είναι η θέση κάποιου που είναι τσαρλατάνος, και υποχρέωση της πολιτείας είναι να εφαρμόσει τη νομοθεσία απέναντί του».


1 σχόλιο:

aik είπε...

Εξηγειστε στο πουτανειο,οτι αυτοι που φωναζουν ειναι στην πλειοψηφια αντιθετοι της υποχρεωτικοτητας οπως ο πολιτισμενος ανθρωπος που σεβεται νομους και κανονες[Φυσικα και δε λειπουν τα σουργελα οι πειραγμενοι και οι βαλτοι,οπως τοτε με τις Πρεσπες.Επισης πειτε της,αναμεσα στις πιπες να διαβαει και τον ορκο που εδωσε[αν δεν πηρε πετσινο πτυχιο]Το αψυ του υφους οφειλεται στο οτι ατομα που επιλεχτηκαν και πληρωνονται για να μας υπηρετησουν,δεν μπορουν να συμπεριφερονται ουτε χυδαια ουτε υβριστικα,ποσω μαλλον με προφανη ψευδη και αναληθειες