Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Το αμαρτωλό παρελθόν κυνηγά τον Αλέξη Τσίπρα - Δεν του βγαίνει η αλλαγή ατζέντας

Παγιδευμένος στα απανωτά λάθη του αμαρτωλού κυβερνητικού του παρελθόντος βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, με την απέλπιδα προσπάθεια του να αλλάξει την ατζέντα να πέφτει στο κενό.
Πώς μπορεί άραγε να μιλά για την ΕΡΤ και το κλείσιμο της εθνικής οδού αυτός που ως πρωθυπουργός είχε μετατρέψει τη δημόσια τηλεόραση σε μαγαζάκι εγκάθετων της Κουμουνδούρου και ότι έβγαινε στο φως πέρναγε πρώτα από λογοκρισία των... κόκκινων κομισάριων που φορούσαν τον μανδύα του δημοσιογράφου.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ταλαιπωρία και το χάος στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους χιλιάδων οδηγών όταν με το πρώτο χιονάκι παρέλυαν τα πάντα.

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στη δημοσκοπική κατάρρευση και την απαξιωμένη εικόνα του κόμματος σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας επιχειρεί φυγή προς τα εμπρός και να δημιουργήσει μία ατζέντα πόλωσης και διχασμού πατώντας πάνω στα προβλήματα και τις αναταράξεις της πανδημίας.

Οι πολίτες ωστόσο γυρνούν την πλάτη σ’ αυτήν την αδίστακτη, αλλά αδιέξοδη στρατηγική, καθώς ακόμη δεν μπορούν να ξεχάσουν τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσίπρα που έπληξαν την εικόνα της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και αφαίρεσαν κάθε ψήγμα αξιοπιστίας από το τότε κυβερνών κόμμα.

Η απουσία ενός συγκροτημένου εναλλακτικού σχεδίου για την επόμενη μέρα, οι έντονες εσωκομματικές αναταράξεις που πλέον αποτελούν καθημερινότητα στην Κουμουνδούρου, αλλά και ο εγκλωβισμός σε πρακτικές και αγκυλώσεις του παρελθόντος έρχονται να βάλουν ένα οριστικό τέλος στα σχέδια ανάκαμψης του κ. Τσίπρα που χάνει πλέον το τρένο επιστροφής στην εξουσία με την κλεψύδρα της πολιτικής του κυριαρχίας εντός του ΣΥΡΙΖΑ να αδειάζει μέρα με τη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: