Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Δεν έχει όρια ο πολιτικός κατήφορος του Τσίπρα

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου η άνευ ορίου πολιτική κατρακύλα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στην αγωνιώδη προσπάθεια του να τσιμπήσει καμία ψήφο δεν διστάζει να πολιτικοποιήσει ακόμη και τα όσα τραγικά βλέπουν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον ευάλωτο χώρο της Τέχνης και του θεάτρου.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ανοησία περισσεύει στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όταν σπεύδουν να εκμεταλλευτούν και ευαίσθητα θέματα... για να χτυπήσουν την κυβέρνηση, αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους για το τι φταίει που βρίσκονται απαξιωμένοι στο περιθώριο και ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας τους έχει γυρίσει την πλάτη.
Την ίδια ώρα αφελώς πιστεύουν ότι η κοινή γνώμη αποτελείται από λωτοφάγους, όταν εθελοτυφλούν μπροστά στα όσα απίστευτα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο, στα οποία κάποιοι πρωταγωνιστές απολάμβαναν στο παρελθόν της εμπιστοσύνης του κόμματος και του ίδιου του κ. Τσίπρα.
Η απουσία προγραμματικού λόγου και η πολιτική ένδεια αποτελούν σημάδια παρακμής για την Αξιωματική Αντιπολίτευση που στροβιλίζεται στο σπιράλ του λαϊκισμού, της ανευθυνότητας και της πολιτικής εκμετάλλευσης ακόμη και των ανθρώπινων ψυχών με απώτερο στόχο την αποκόμιση κομματικών κερδών.
Με αυτά τα μυαλά και τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου είναι καταδικασμένη να βιώσει μία ακόμη εκλογική συντριβή όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει για την διεξαγωγή εθνικών εκλογών.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Προς τον μη υπογραφοντα αυτη τη βλακεια:Θυμηστε μου ποιο τσογλανι καπηλευτηκε το Ματι και μετα επιβραβευσε τον αρχιυπαιτιο της τραγωδιας;Θυμηστε μου ποιο καθαρμα εχει καταστρεψει οικογενειες[πριν τη πανδημια]εχει αφησει να πεθαινουν τζαμπα ανθρωποι,ενω σπαταλαει το χρημα μας σε ημετερους;Θυμηστε μου,πως αποκαλειται ο γονος ενος δωσιλογου αποστατη,οταν ξεπουλαει την πατιδα του;