Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τα "μηνύματα" του Αραούχο στην ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο όχι μόνο σκοράρει και το απολαμβάνει, αλλά έχει τον τρόπο του να στέλνει μηνύματα με τους πανηγυρισμούς του. Όπως έκανε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ένας μόνο μεγάλος αντίπαλος έλειπε από το… σκοράρισμα του Σέρχιο Αραούχο. 
Είχε βάλει γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, είχε βάλει γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και του έλειπε ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον οποίο σκόραρε δις στο (1/4) ντέρμπι...

Μάλιστα ο Αργεντινός φορ όχι μόνο το πανηγύρισε με την ψυχή του, αλλά έστειλε και τα μηνύματα του με τον τρόπο που πανηγύρισε. 
Είναι δύσκολο βεβαίως να ερμηνεύσει κανείς το σήμα που έκανε με τα δάκτυλα του Αραούχο, την ώρα μετά το πρώτο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Κατά μια εκδοχή, έδειχνε το μηδέν, πριν εκείνος σκοράρει και ανοίξει το σκορ. 
Κατά μια άλλη εκδοχή, έδειχνε πως από το μηδέν μέχρι τώρα απέναντι στον Παναθηναϊκό, πήγε στο ένα. Διότι δεδομένα ο Αραούχο ήξερε πως δεν έχει σκοράρει σε ντέρμπι απέναντι στους πράσινους. 
Υπάρχει και η εκδοχή να ήταν κάτι εντελώς άλλο και… προσωπικό.

Το σίγουρο είναι πως αμέσως μετά "τέντωσε" τα αυτιά του, για να ακούσει την αποθέωση του κόσμου της ΑΕΚ και ρυθμικά το όνομα του. 
Το σίγουρο είναι επίσης πως αμέσως μετά πέρασε από τον πάγκο και αγκάλιασε τον Μπασκόν. Τον γυμναστή της ΑΕΚ, που τον έχει βοηθήσει πολύ, ακόμα και τώρα στις ενοχλήσεις που είχε με τη μέση του.
Επίσης έδωσε το χέρι του στον Χιμένεθ, με τον οποίο επίσης έχει τρομερή σχέση και κατόπιν χτύπησε και πάλι το χέρι του, στο σημείο του σήματος της ΑΕΚ. Όπως έκανε και μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ξεκάθαρο μήνυμα, για το δέσιμο του με την ομάδα. Όπως ξεκάθαρα μηνύματα συνηθίζει πάντα να στέλνει ο Αραούχο στους πανηγυρισμούς του.


Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ

Πέρυσι στο τελευταίο ματς των playoffs, ο Αραούχο έβαλε το νικητήριο γκολ στη Νέα Σμύρνη. Έφυγε… σφαίρα και έπεσε στην αγκαλιά του Μανόλο Χιμένεθ. Ήταν η αναγνώριση του Αργεντινού φορ, στον τρόπο που του είχε συμπεριφερθεί ο Ισπανός τεχνικός και στη μεγάλη βοήθεια που του είχε προσφέρει, ώστε να απογειωθεί και πάλι η καριέρα του στην ΑΕΚ. Ήταν γκολ εξαιρετικά αφιερωμένο στον Χιμένεθ.



"ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ"

Τον περασμένο Γενάρη είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, πως η Λας Πάλμας θα προχωρούσε πρόωρη διακοπή του δανεισμού του Αραούχο και θα τον έπαιρνε πίσω στην Ισπανία. Και μάλιστα η σπέκουλα έβαζε στο… παιχνίδι και την επιθυμία του ίδιου του Αργεντινού φορ. Όμως στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Αραούχο σκόραρε και έτρεξε αμέσως προς τους οπαδούς της ΑΕΚ και με χαρακτηριστικές χειρονομίες έλεγε "εδώ θα μείνω, στην ΑΕΚ θα μείνω". Όπως και έγινε.


ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΤΟ… ΣΗΜΑ

Ο Αραούχο πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ένα σχεδόν πανομοιότυπο γκολ, μ' αυτό που είχε βάλει απέναντι στον Ολυμπιακό. Ίδια εκτέλεση, ίδιο τέρμα, ίδιος και ο τρόπος πανηγυρισμού. Έφυγε προς το ίδιο… κόρνερ ο Αργεντινός φορ. Και όπως και μετά το γκολ με τον Ολυμπιακό, έτσι και μετά απ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό, φίλησε το σήμα της ΑΕΚ, μπροστά στο ίδιο σημείο της εξέδρας.
Photo Credits: Eurokinissi

Επιμέλεια: Κώστας Τσίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: