Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Μητσοτάκης για την ασφάλεια: Το ποτήρι ξεχείλισε, προϋπόθεση δημοκρατίας η ασφάλεια [βίντεο]

Φωτογραφία: IntimeNewsΕπίθεση στην κυβέρνηση επιφύλασσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και το νέο κρούσμα εγκληματικότητας, με την ένοπλη ληστεία στο σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι πλέον το ποτήρι ξεχείλισε με την εγκληματικότητα, με την κυβέρνηση να φέρει τεράστια ευθύνη για αυτή την... κατάσταση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει ειδική αναφορά στην κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΕΛΑΣ, την μείωση των αστυνομικών περιπολιών και στους «πάσης φύσεως Ρουβίκωνες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΝΔ:   
       
«Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, με συνανθρώπους μας να χαροπαλεύουν και σπίτια να λεηλατούνται, επιβεβαιώνουν αυτό που η ΝΔ επισημαίνει από καιρό. Οτι η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη. Πρόβλημα εγκληματικότητας υπήρχε πάντα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη.
Θυμίζω το νόμο Παρασκευόπουλου που απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες. Την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της αστυνομίας. Τη μείωση των περιπολιών στις γειτονιές.
Την απαράδεκτη ανοχή που δείχνει στους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις ομάδες που δρουν στα πανεπιστήμια.
H ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας.
Αυτές ακριβώς τις προτεραιότητες δεσμεύομαι ότι θα κάνει σύντομα πράξη, η Νέα Δημοκρατία».      
Πηγή: | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: