Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

H Άχρηστη και Ανίκανη Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου τίναξε στον αέρα μέχρι και το Πρωτάθλημα!

Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο το ποδόσφαιρο, τις άθλιες και πρωτοφανείς κυβερνητικές παρεμβάσεις στην Αθλητική Δικαιοσύνη, καθώς και το αισχρό παρασκήνιο σε ότι έχει να κάνει με την ανάδειξη του πρωταθλητή (όχι μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους) αλλά με “Προεδρικά Διατάγματα” και “Εντολή Τσίπρα” αποδεικνύει περίτρανα το μέγεθος της Ασχετοσύνης αλλά και της Ανικανότητας της «παιδικής χαράς» που κυβερνά τον τύπο...

Η Άχρηστη και Ανίκανη Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου την οποία ο “σοφός λαός” πριν από τρία χρόνια επέλεξε να τον βγάλει από την κρίση, ακόμη και στο πιο απλό θέμα , στο Ποδόσφαιρο, “κατάφερε” να τους έχει όλους απέναντι!
Βράζει ο Ολυμπιακός για την πρωτοφανή στα χρονικά στοχοποίηση του από το Μαξίμου. 
Δικαιολογημένη η οργή στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζει το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 
Εύλογες οι αντιδράσεις στην ΑΕΚ μετά την πρωτοφανή απόφαση αθώωσης του ΠΑΟΚ “χαράματα” Κυριακής. 
Και όλα αυτά τα “λούζεται” ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Τσίπρας, η Κυβέρνηση του οποίου αποδεικνύεται ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ να διαχειριστεί, το πιο απλό γεγονός, την ομαλή εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.
Ο Lykavitos.gr ΔΕΝ είναι αθλητικό σάιτ. Αναλύσεις για τα γκολ τα πέναλτι, την ΕΠΟ και τα οφσάιντ θα τα διαβάσετε στις καθ ύλην αρμόδιες ιστοσελίδες.
Για εμάς το ζήτημα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, αφού αποδεικνύεται πως ακόμη και σε κάτι απλό, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα οι Τσίπρας- Καμμένος αποδεικνύονται ΑΝΙΚΑΝΟΙ να το διαχειριστούν.
Αυτοί λοιπόν οι ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ τύποι, που δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή λήξη ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος θα μας σώσουν από την Χρεοκοπία ή θα ορθώσουν το ανάστημα που πρέπει στον Ερντογάν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: