Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Με επιτυχία μοίρασε ψόφους στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Λεβέντης - Τους είπε ζώα, αλλά πιο κομψά [Βίντεο]

Ισοπεδωτικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος φιλοξενήθηκε από το συνέδριο του νέου πασοκικού φορέα «Κίνημα Αλλαγής».

Κανείς δεν υπολόγισε, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν χαρίζεται σε κανέναν και ότι δεν θα απηύθηνε έναν mainstream χαιρετισμό στην πασοκική πρωτοβουλία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά, όπως έκαναν οι υπόλοιποι βασικοί επικεφαλής κομμάτων.
Όπως, είπε και ο ίδιος «Πιστεύω ότι δεν θέλετε μία ομιλία σαν του Καραθανασόπουλου ή σαν του... Μητσοτάκη, να χαϊδεύει αυτιά. Πιστεύω ότι η αυτοκριτική στα δημοκρατικά κόμματα είναι το πολυτιμότερο πράγμα. Εκτός αν δεν σας αρέσει και θέλετε να πω “μπράβο σας” και “καλές επιτυχίες”, αλλά δεν πιστεύω ότι θέλετε αυτό το πράγμα».

Ο Βασίλης Λεβέντης, λοιπόν, είδε την ομιλία του ως μία υπέροχη ευκαιρία να τους υπενθυμίσει ότι τους θεωρεί ζώα (animals), με έναν σεμνό, ωστόσο, τρόπο, όπως επέβαλλε και η επισημότητα της διαδικασίας.
Έτσι, ξεκίνησε το κράξιμο με τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου,οι οποίοι έβαλαν τη χώρα στο ευρώ και στα μνημόνια αντιστοίχως.
Ούτε η Φώφη Γεννηματά έμεινε, όμως, στην απ΄έξω, η οποία και δέχτηκε την ανάλογη κριτική από τον πρόεδρο της Ε.Κ. που τόλμησε να καταψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική στο κοινοβούλιο.
Στη συνέχεια, έριξε στα γρήγορα και μία ανάλυση λόγου στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά λέγοντας ότι «ο λόγος της κυρίας Γεννηματά περιείχε πολλά συνθήματα λες και έπασχε για χειροκρότημα».
Όταν οι παλαίμαχοι πασόκοι άρχισαν να εξεγείρονται, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι δεν βρέθηκε εκεί για να αποσπάσει χειροκροτήματα και ότι, σε τελική ανάλυση, θα τα πει όλα έξω από τα δόντια, γιατί δημοκρατία έχουμε στο κάτω κάτω.
Ο Γιάννης Κουτσούκος που είχε τοποθετηθεί στο προεδρείο του Συνεδρίου ένιωσε την ανάγκη να πει ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι μεν φιλόξενο κόμμα, αλλά ότι οι σύνεδροι δεν μπορούν να ανεχτούν τέτοιου τύπου προσβολές.
Ο Βασίλης Λεβέντης, όμως, τους έγραψε όλους στα παπάρια του και συνέχισε απτόητος, κλείνοντας με αυτό εδώ το πικρόχολο σχόλιο: «Εύχομαι καλή επιτυχία, να βρείτε το δρόμο και άμα, όπως πιστεύει η κα Γεννηματά ανεβείτε, καλώς να ανεβείτε. ΑΛΛΑ το ανέβασμα χρειάζεται ειλικρίνεια και αυτοκριτική και όχι χειροκροτήματα και συνθήματα».
Απολαύστε υπεύθυνα.
Πηγή: Tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: