Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! Οι τούρκοι εκπαιδεύονται στη διέλευση του Έβρου με άρματα (φωτο)


Οι Τούρκοι πήραν τ’ άρματα! 

Στο πλαίσιο ειδικών ασκήσεων η 1η Στρατιά της Ανατολικής Θράκης έβγαλε μέσα στη νύχτα τα τεθωρακισμένα και πέρασαν τα ποτάμια, στο πλαίσιο εκπαίδευσης για την προσπέλασης «υδάτινων εμποδίων»!

Από το Αρχηγείου του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου των Δυνάμεων του Στρατού ξηράς ανακοινώθηκε οτι πραγματοποιήθηκαν μια σειρά Ειδικών Ασκήσεων απο την 1η Στρατιά της Ανατολικής Θράκης! ...


Το 5ο Σώμα ( Corlu / Tekirdag ) από , 11 έως 15 Απρ 2016 , της 1ης Στρατιάς εκτέλεσε Άσκηση ελέγχου » Command Center ( Pınarhisar / Kırklareli ) » Ergene – 2016 , αλλά και σε διάβαση υδάτινου κωλύματος !
????????????????????????????????????
Επίσης Στρατεύματα από την ( 4η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού και την95η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία ) από την ( Κεσσάνη της Ανδριανούπολης ) εκτέλεσαν στις 14 με 15 Απρίλιος 2016 άσκηση μετάβασης και διάβασης από περιοχή σε περιοχή εντός του νερού !
Δυνάμεις της 1ης Τουρκικής Στρατιάς εκτέλεσαν Άσκηση διάβασης…Ποταμού3
Μετά την επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο με ορατό τον κίνδυνο Ελληνοτουρκικής εμπλοκής, νυχτερινές ασκήσεις των Τούρκων και μάλιστα προβάροντας τη διέλευση ποταμού, παραπέμπει στην παρουσία τους στον Έβρο, δημιουργώντας νέο πονοκέφαλο στα επιτελεία του ελληνικού στρατού, που παρακολουθούν τις κινήσεις των τούρκων στρατηγών!


Δεν υπάρχουν σχόλια: